Antivirus PRO 2015 - Hoe te verwijderen

Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 is een vals antivirusprogramma dat werd ontworpen om geld te stelen van willekeurige computergebruikers. Het is een nepapplicatie die de kenmerken van een antivirus nabootst en zo gebruikers probeert te overtuigen om z’n volledige versie te kopen. U ontdoet zich best zo snel mogelijk van Antivirus PRO 2015 wanneer u het ontdekt, in plaats van te betalen voor z’n licentie. Wees ervan op de hoogte dat, door te betalen, u enkel geld zal verliezen en dat geen enkel probleem waarvoor het programma waarschuwt zal worden opgelost.

Als u de Antivirus PRO 2015 scanner hebt opgemerkt terwijl het aan het werk is, en als u steeds wordt gevraagd om ervoor te betalen, voer dan een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla om zich te ontdoen van deze valse applicatie.

Over Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 behoort tot de Braviax/FakeRean familie van valse programma’s. Net zoals andere nepantivirusprogramma’s, wordt deze geïnstalleerd zonder dat de gebruiker daarvan afweet. Eens binnen, voert het een aantal aanpassingen uit in het Windows register. Dit zorgt ervoor dat de applicatie elke keer zal worden uitgevoerd wanneer u uw computer opstart. Antivirus PRO 2015 doet alsof het op zoek is naar infecties in uw systeem en maakt een lijst van zogezegd gevonden bedreigingen. Maar in feite bestaan die niet echt of zijn ze uw legitieme bestanden. Maar u zal aanbevolen worden om ze te verwijderen met behulp van de volledige versie van Antivirus PRO 2015.

Maar als u voor dit programma betaalt, zal u enkel uw geld verliezen. Het is duidelijk dat Antivirus PRO 2015 niks zal oplossen. U kan deze situatie ook niet negeren want anders zal uw computer elke keer worden gescand wanneer uw computer opstart, maar u zal dan ook steeds verscheidene beveiligingsmeldingen en misleidende berichten ontvangen die u waarschuwen over infecties in uw computer. Hier zijn er enkele:

Waarschuwing

Uw PC kan een risico lopen.

Activeer de software om het te beschermen.

WAARSCHUWING!

AntiVirus Pro 2015 heeft [nummer] nutteloze en ONGEWENSTE bestanden gevonden op uw computer!

Informatie over verwijdering

Potentieel gevaarlijke bestanden werden gevonden in uw systeem tijdens de laatste scan!

Het wordt ten strengste aangeraden om ze meteen te verwijderen.

Klik niet op deze waarschuwingen want ze zullen u enkel naar een website leiden waar u de aankoop van de licentie voor Antivirus PRO 2015 zal aangeboden worden. Dit is niet de oplossing. De enige manier om alles op te lossen is het verwijderen van het Antivirus PRO 2015 valse antivirus.

Distributiemethoden van Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 wordt geïnstalleerd met behulp van Trojaanse virussen. Er is niet echt iets dat gebruikers kunnen doen om het tegen te houden. Spijtig genoeg zijn niet alle antivirusprogramma’s in staat om de applicatie te blokkeren vooraleer het infiltreert. U weest dus best voorzichtiger tijdens het browsen op het internet en u probeert best potentieel kwaadaardige websites te vermijden. Wees ook voorzichtig met e-mails van onbekende zenders, spam en dergelijke.

Als uw computer al is geïnfecteerd, dan moet u Antivirus PRO 2015 zo snel mogelijk verwijderen. Gebruik een betrouwbaar anti-malware programma en voer een volledige systeemscan uit. Vergeet het niet te upgraden naar z’n laatste versie om ervoor te zorgen dat het de beste werking heeft.

Manuele verwijdering van Antivirus PRO 2015


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Antivirus Pro 2015 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Antivirus Pro 2015 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

  1. Start->Ga
  2. Type https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe en druk op ‘Enter’. Wacht terwijl het bestand gedownload wordt.
  3. Draai het installatieprogramma voor Stopzilla. Dit zou het proces van Antivirus PRO 2015 uit moeten schakelen.
  4. Als een installatieprogramma van Stopzilla het proces niet weet te stoppen, probeer dan een installatieprogramma van Spyhunter: Start->Ga https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download en draai.
  5. Scan met Reimage, Stopzilla, Spyhunter of Malwarebytes om de parasiet uit te schakelen.

Vanaf dit moment kan het installatieprogramma van Stopzilla de processen van dit schadelijke programma stoppen, hoewel u misschien nog extra anti-malwaresoftware nodig heeft om de parasiet volledig te verwijderen.

Antivirus PRO 2015 verwijderingshandleiding video

Removal guides in other languages

Antivirus PRO 2015 (es) 
Antivirus PRO 2015 (dk) 
Antivirus PRO 2015 (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.