Antivirus Security Pro 2014 - Hoe te verwijderen

Antivirus Security Pro 2014

Antivirus Security Pro 2014 is een malafide anti-virusprogramma dat met behulp van Trojaanse virussen geïnstalleerd wordt op computer zonder de toestemming van de gebruiker. Het programma probeert computergebruikers op te lichten door te melden dat hun computer met virussen besmet zijn en claimen dat de enige oplossing is hun virusscanner te kopen. Het programma is echter ontwikkelt door cybercriminelen die uit zijn op uw geld.

Eenmaal binnen op uw computer, toont Antivirus Security Pro 2014 foutieve beveiligingsberichten en waarschuwingen over virussen of besmettingen. Het doet ook niet alsof er een scan wordt uitgevoerd, maar dit is allemaal nep. De scanner wordt elke keer automatisch opgestart als u uw computer opnieuw opstart en u kunt het niet stoppen. Na een paar minuten toont het een lijst met vele besmettingen en het stelt voor om de volledige versie van Antivirus Security Pro 2014 aan te schaffen om de virussen te verwijderen.

Het virus blokkeert vaak legitieme programma’s en vergrendelt uw computer volledig. Het doel hiervan is maar één keuze over te laten voor de gebruiken: betalen voor de licentie van de virusscanner. Maar let op: Antivirus Security Pro 2014 is oplichterij en het is niet eens een beveiligingsprogramma. Dit soort schadelijke toepassingen hebben geen enkele functie, behalve geld uit uw zak kloppen.

Het wordt ten zeerste aangeraden om Antivirus Security Pro 2014 van uw computer te verwijderen zodra u het aantreft. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter, Hitman Pro of een ander programma dat u vertrouwd. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van het beveiligingsprogramma gebruikt voordat u de scan uitvoert.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Antivirus Security Pro 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Antivirus Security Pro 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Antivirus Security Pro 2014 (it) 
Antivirus Security Pro 2014 (lt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.