Arcade Safari Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Het Arcade Safari virus is een adware die eigendom is van EpicPlay LLC, welke indien ze geïnstalleerd wordt zal beginnen met het tonen van pop-up en in-tekst advertenties, speciale aanbiedingen, deals en coupons. De website www.arcadesafari.com bied een lijst met gratis spelletjes aan, waarvan sommige gedownload moeten worden voor je ze kan spelen. Helaas, lezen weinigen de Algemene Voorwaarden voor ze een spelletje installeren:

Premium Games worden gratis aangeboden op de Site en in ruil hiervoor ga jij akkoord met het installeren van de ArcadeSafari Software (de “Software”). De Software zal ons in staat stellen om toepassing van derden te tonen, alsook tekst links, popup/under, transitional en banner advertenties op je computer gebaseerd op de informatie die we over je verzamelen zoals beschreven in het Privacybeleid.

Dit betekent dat nadat je een spelletje installeert van op deze site, je advertenties te zien krijgt telkens je op het internet surft. Ze kunnen zelfs getoond worden tijdens het spelen. Meer nog, er kan ook software van derden zoals werkbalken toegevoegd worden. Dit heeft tot gevolg dat je startpagina, standaard zoekmachine en nieuw tabblad gewijzigd kunnen worden. Het Arcade Safari virus kan zich ook voordoen als een Facebook add-on voor gratis spelletjes. In dit geval zal het je Facebook account misbruiken, bijvoorbeeld, het kan in jouw naam spam posten.

Vanwege de vervelende natuur van het Arcade Safari virus en het verhoogde risico op computer infecties via kwaadaardige advertenties, is het aangeraden om het zo snel mogelijk te verwijderen. In de meeste gevallen volstaat een simpel deïnstalleren niet omdat adware en browser hijackers zo geprogrammeerd zijn dat ze moeilijk te verwijderen zijn. Je kan kiezen tussen de manuele of automatische methode. Weet echter dat je de manuele optie enkel mag gebruiken als je over voldoende computerkennis beschikt om niet nog meer schade te veroorzaken.

Arcade Safari Virus Verwijderingsinstructies

● Voor een automatische verwwijdering van het Arcade Safari Virus installer je Spyhunter en voer er een volledige systeemscan mee uit. Het programma zal alle infecties detecteren en verwijderen, inclusief andere adware/browser hijackers/virussen die ginstalleerd kunnen zijn tijdens de aanwezigheid van deze ongewenste toepassing.

● Voor het manueel verwijderen van het Arcade Safari Virus:

  1. ga naar Controle Paneel, verwijder Arcade Safari en alle andere toepassingen die op dezelfde dag geïnstalleerd werden;
  2. ga naar browser extensies en verwijder hier Arcade Safari. Je moet dit voor al je browsers doen. Het is aangeraden om alle onbekende browsers extensies te verwijderen;
  3. als je nog steeds te maken hebt met omleidingen, volg dan de hier de voorziene instructies;
  4. als je zelfs na het manueel verwijderen van Arcade Safari nog steeds advertenties te zien krijgt, scan dan je computer met Spyhunter.

Automatische tools Arcade Safari Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Arcade Safari Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Arcade Safari Virus

 
Processen:
 

Arcade Safari Virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 22, 2016 07:36, april 22, 2016 07:36
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *