Arcade Twist - Hoe te verwijderen

Arcade Twist wordt beschreven als een applicatie die u zal toestaan om de nieuwste web-gebaseerde Flash-games sneller te spelen. Maar het bevat ook negatieve kenmerken. Arcade Twist wordt geclassificeerd als adware doordat het advertenties weergeeft in uw webbrowsers. Dit betekent dat u vele vervelende advertenties zal opmerken in uw browser wanneer u door het internet browset, als uw computer is geïnfecteerd door deze adware. Daarenboven kunnen deze advertenties tot meer serieuze problemen omtrent uw cyberveiligheid leiden. U klikt er dus beter niet op. Vanzelfsprekend is het best wanneer u Arcade Twist compleet verwijderd van uw systeem.

Als u Arcade Twist zelf hebt geïnstalleerd en deze add-on handig vindt, kan u het behouden. Maar als u zich dat niet kan herinneren, elimineert u het best zo snel mogelijk. In dit artikel hebben we instructies voor het verwijderen ervan op manuele en automatische wijze.

Het is gemakkelijker om Arcade Twist of andere adware van dit type automatisch te elimineren. Daarom raden we u deze methode aan. Kies één van deze anti-malware applicaties: SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla (u kan ook meerdere gebruiken) en scan uw computer ermee. Het zal de infectie meteen detecteren en verwijderen. As uw computer is geïnfecteerd door andere virussen, zal het ook deze verwijderen. Indien u zo’n anti-malware applicatie geïnstalleerd houdt, zal uw computer in de toekomst beschermd blijven.

arcade twist ads

Maar als u geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich manueel ontdoen van Arcade Twist. Dit proces vergt specifieke kennis en daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het handmatig elimineren van Arcade Twist. U kan het onder dit artikel vinden. Probeer alle stappen correct te voltooien en u zal in staat zijn om de infectie zelf te verwijderen.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van Arcade Twist, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de Arcade Twist adware

Arcade Twist werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers waaronder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox of zelfs Safari. Eens geïnstalleerd, zal het verscheidene advertenties weergeven in al uw webbrowsers. Deze kunnen worden getoond in de vorm van pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners.

Meestal verschijnen de advertenties van Arcade Twist op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. Ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Maar laat u niet vangen door deze truc – meestal zijn de advertenties nep. Ze proberen enkel uw aandacht te krijgen en u op zo’n advertentie te laten klikken. Als u dat doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters. Op deze manier kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen, of kan uw computer geïnfecteerd geraken door meer virussen.

Distributiemethoden van Arcade Twist

Arcade Twist wordt gedistribueerd met behulp van een kwaadaardige distributiemethode genaamd bundelen. Op deze manier kan u een programma installeren dat u denkt nodig te hebben, maar dat terwijl andere malware wordt mee geïnstalleerd. Om dit te vermijden, moet u steeds aandacht geven aan het installatieproces van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Haast u niet want vaak wordt de meest belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. Als u opmerkt dat bepaalde additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder dat u daarover op de hoogte was, staat u deze installatie best niet toe. Het is mogelijks Arcade Twist of andere malware.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Arcade Twist en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Arcade Twist en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Arcade Twist Advertenties

Hoe Arcade Twist te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Arcade Twist installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Arcade Twist .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Arcade Twist van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Arcade Twist en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Arcade Twist, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopArcade Twist verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Arcade Twist. Klik op het icoon met de prullenbak naast Arcade Twist of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Arcade Twist, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopArcade Twist verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Arcade Twist of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Arcade Twist, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Arcade Twist verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beĆ«indigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopArcade Twist verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Arcade Twist. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Arcade Twist, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Removal guides in other languages

Arcade Twist (es) 
Arcade Twist (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.