Attentie! Uw Webbrowser Wordt Geblokkeerd Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus is browserkaper dat een onjuiste waarschuwing op uw computer toont en beweert dat deze vergrendelt is omdat u zich met illegale activiteiten heeft ingelaten. Het claimt dat de gebruikers pornografisch materiaal of materiaal met auteursrechts heeft verspreid en daarom een boete van $300 moet betalen. Trap niet in deze oplichterij want het is alleen ontwikkeld om u geld uit de zak te kloppen. 

Het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus kan problemen veroorzaken op de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. U kunt het scherm niet sluiten en geen nieuwe tabbladen of schermen openen in uw browser. Het bericht gebruikt ook vaak de namen en logo’s van rechtsinstanties zoals de FBI of de nationale politie zodat de waarschuwing betrouwbaarder lijkt. U moet echter weten dat deze berichten niets met officiële instanties te maken hebben en u moet ze dan ook nooit vertrouwen. 

Het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus vraagt u om een betaling te doen met het legale betalingssysteem van MoneyPak. Dit is echter niet een betalingsmethode die een politie-instantie ooit zou gebruiken. Daarnaast vergrendelt justitie nooit uw PC als u de wet heeft overtreden. De ontwikkelaars van het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus gebruik de MoneyPak betalingsmethode omdat u dit geld niet kan storneren en het is bovendien erg lastig om de ontvangers van het geld te achterhalen. 

We raden aan om het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus van uw PC te verwijderen zodra u het aantreft. Hieronder vindt u de speciale instructies om deze irritanten browserkaper van uw computer te verwijderen. 

Speciale verwijderingsinstructies voor het “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd” virus

1. Open uw Taakbeheer (ctrl+shift+esc)

2. Klik op de tab Processen. Klik op de knop “Processen van alle gebruikers weergeven”button.

3. Lokaliseer het proces van uw webbrowser, klik erop met de linkermuisknop en dan op de knop “Proces Beëindigen”. Bevestig dat u het proces daadwerkelijk wilt beëindigen als Taakbeheer erom vraagt..

4. Uw browserschermen moeten nu worden gesloten. 

Scan uw systeem met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals spyhunter of Hitman. Zorg ervoor dat u de meest recente versie van uw anti-spywareprogramma heeft gedownload zodat ook de nieuwste bedreigingen opgespoord worden.

Automatische tools Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Attentie! Uw Webbrowser Wordt Geblokkeerd Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus

 
Processen:
       
 
 
januari 27, 2014 19:05, januari 27, 2014 19:07
 
   
 

4 gedachten over “Attentie! Uw Webbrowser wordt geblokkeerd virus

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *