Attentive Antivirus - Hoe te verwijderen

Attentive Antivirus

Attentive Antivirus is een malafide anti-virusprogramma uit de nieuwe generatie van de WinWebSec familie en een direct kloon van het programma dat bekend staat als System Doctor 2014. Deze besmettingen delen zowel het ontwerp als de functies. Beide programma’s besmetten uw systeem via Trojaanse virussen, gekaapte pagina’s of schadelijke advertenties. Allereerst zult u een onecht waarschuwingssysteem te zien krijgen dat meldt dat Windows een probleem heeft opgespoord met betrekking tot uw privacy en op zoek gaat naar een oplossing. Het zal beweren dat het een anti-virusprogramma installeert, maar het malafide programma heeft zich dan reeds in uw computer genesteld en dit proces plaatst enkel enige links op uw Bureaublad. Daarna zal Attentive Antivirus vele pop-ups en waarschuwingen tonen die u bang maken en u zodoende bang maken zodat u de volledige versie zult aanschaffen. Om u verder bang te maken zal het de meeste programma’s blokkeren en waarschuwingen tonen dat de programma’s die u probeert te starten besmet zijn.
Attentive Antivirus pop-ups zien er zo uit:

Warning! Infected file detected
Location: File System
Suspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application xxx.exe has been temporarily restricted.

Warning! Network attack attempt detected.
We strongly recommend activating full edition of Attentive Antivirus for repairing threats.

U kunt al deze pop-ups negeren omdat de zogenaamde bereidingen die Attentive Antivirus opspoort allemaal onecht zijn. Dit programma is echter gevaarlijk omdat het uw systeem vaak samen met rootkits binnenkomt en het is erg lastig om te verwijderen.

Speciale instructies om Attentive Antivirus te verwijderen

  1. Start uw computer opnieuw op en toets F8. Kies voor de Veilige Modus met Netwerkmogelijkhedeb uit het menu.
  2. Meld u aan op uw account wanneer dat wordt gevraagd.
  3. Voer msconfig uit en schakele alle opstartitems uit van de ProgramData of Application Data mappen.
  4. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe of een andere anti-malwareprogramma wanneer uw browser niet werkt in de normale modus.
  5. Start nogmaals opnieuw op.
  6. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, hitman en Malwarebytes op uw computer en voer een systeemscan uit om de rootkit en de bestanden van Attentive Antivirus te verwijderen.

Hieronder volgt een videoversie van de verwijderingsinstructies.

Als deze methode niet werkt, dan kunt u een valse registratie invoeren met de code : AF03E-902B6E19-6FD491E6-A33AF708-2B4B6DFE of een hitman Kickstarter USB op een niet-besmette PC aanmaken en vanaf de USB de besmette PC opstarten.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Attentive Antivirus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Attentive Antivirus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Attentive Antivirus (es) 
Attentive Antivirus (lt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.