AV Defender Professional - Hoe Te Verwijderen?

 

AV Defender Professional is een vals antivirus-programma dat doet alsof het uw computer scant en infecties detecteert, zodat het u kan overtuigen van de aankoop van z’n volledige versie. Merk op dat het een valse applicatie is die niet de mogelijkheid heeft om bedreigingen te detecteren. Het werd ontworpen door cybercriminelen om u geld afhandig te maken. We raden u aan om AV Defender Professional zo snel mogelijk van uw systeem te verwijderen als u z’n scanner hebt opgemerkt. Gebruik een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla en voer een volledige systeemscan uit.

Over AV Defender Professional

AV Defender Professional kan op uw computer verschijnen wanneer u dat het minste verwacht, en beginnen met het scannen van uw computer. Na enkele minuten geeft het een lijst weer met bedreigingen die zogezegd uw systeem schade toebrengen. Het waarschuwt hierover, en meldt dat u alle gevonden bedreigingen moet verwijderen om uw computer terug veilig te kunnen gebruiken. Hieronder ziet u het bericht van AV Defender Professional:

Windows kan niet alle gevonden bedreigingen verwijderen

Merk op dat het Windows beveiligingssysteem uw computer niet langer beschermt tegen kwaadaardige software, waaronder virussen, spyware, en andere ongewenste software. Om het verwijderen van alle gedetecteerde bedreigingen te voltooien, moet u antivirus-software installeren.

Aanbevolen antivirus-software:

Naam: AV Defender Professional

Dit programma helpt de beveiliging en prestaties van uw computer te verbeteren. Dit antivirus wordt regelmatig ge-updatet met nieuwe kenmerken en diensten. De laatste updates zullen downloaden na de installatie. Real-time bescherming zal u op de hoogte houden wanneer kwaadaardige of potentieel ongewenste software probeert om zich te installeren of uit te voeren in uw pc. Windows is klaar om “AV Defender Professional” te installeren.

Vanzelfsprekend zal u cybercriminelen betalen als u doet wat het bericht vraagt. Maar u moet weten dat AV Defender Professional niks te maken heeft met betrouwbare antivirus-software. U vertrouwt dus best geen enkele melding ervan. Daarnaast geeft het ook steeds dezelfde lijst weer met problemen op elk systeem. Het kan dus duidelijk niks detecteren. Geef uw kredietkaartdetails in geen geval door. Er bestaan heel wat goede antivirus-programma’s om uw computer mee te beschermen tegen infecties, maar AV Defender Professional is daar geen voorbeeld van.

AV-Defender-Professional

Laat u niet vangen door deze oplichterij en verwijder AV Defender Professional zo snel mogelijk van uw systeem.

Distributiemethoden van AV Defender Professional

AV Defender Professional infecteert computers met behulp van Trojaanse virussen. Het is moeilijk te detecteren voordat het uw systeem infiltreert. Maar u moet aandachtiger zijn tijdens het browsen op het internet. Vermijd het bezoeken van verdachte websites en het klikken op willekeurige pop-ups. Het is ook belangrijk om een betrouwbaar antivirus en anti-malware geïnstalleerd te hebben.

Als u al werd aangevallen, verwijder AV Defender Professional dan zo snel mogelijk. Gebruik een betrouwbaar anti-malware programma hiervoor en zorg ervoor dat het up-to-date is.

Automatische tools AV Defender Professional verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals AV Defender Professional en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding AV Defender Professional

 
Processen:
 

AV Defender Professional schermafbeeldingen

 
     
 
 
september 9, 2015 09:24, september 9, 2015 09:24
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *