AviaSales - Hoe Te Verwijderen?

 

AviaSales mag dan wel op het eerste zicht lijken op een handige applicatie, maar het is enkel en alleen een vervelende adware die u best niet op uw computer geïnstalleerd houdt. Eens binnen, zal het vele advertenties laten zien in uw webbrowsers. Ze zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. Daarom is het gevaarlijk om AviaSales geïnstalleerd te houden op uw computer. Als u op zoek bent naar een oplossing voor dit probleem, dan bent u op de juiste pagina terechtgekomen.

Eerst en vooral moet u weten dat er twee mogelijkheden zijn om AviaSales te elimineren – automatisch en manueel. Het is belangrijk om de juiste methode te kiezen. Indien u al eerdere ervaring heeft met het verwijderen van virussen en u heeft een redelijke kennis over computers, dan zal u waarschijnlijk in staat zijn om de vervelende adware manueel te verwijderen. Om dit proces gemakkelijker te maken, hebben we een stap-voor-stap handleiding gecreëerd voor het elimineren van AviaSales. U vindt het onder dit artikel. Volg deze instructies aandachtig en u zal zich snel van de malware kunnen ontdoen. Maar indien u niet zeker genoeg bent, kan u steeds de hulp gebruiken van een betrouwbaar anti-malware programma. We raden het gebruik van SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla aan in dit geval. Download het gewoon en installeer één van de applicaties om uw bestanden te scannen. Het zal het virus automatisch detecteren en voorgoed verwijderen. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties.

Indien u nog vragen heeft die niet worden beantwoord in dit artikel, dan kan u ze steeds stellen in de reageersectie onderaan. Als u meer te weten wil komen over AviaSales, lees dan zeker verder.

Over AviaSales

AviaSales wordt beschreven als een handige applicatie die u zal helpen tijd en geld te besparen tijdens het browsen door het internet. Maar dit klinkt te goed om waar te zijn. Dit kwaadaardig hulpmiddel probeert geld te verdienen van gebruikers van geïnfecteerde computers. Eens binnen, zal de browser add-on advertenties weergeven in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. We raden u niet aan om op deze advertenties van AviaSales te klikken, want het kan zorgen voor ongewenste consequenties. De advertenties verschijnen meestal op e-commerce websites zoals eBay of Amazon. Ze bieden u de aanschaf van verscheidene producten en diensten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Laat u niet vangen – het is enkel een truc om uw aandacht te krijgen. Als u op zo’n advertentie klikt, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen. Dit kan ervoor zorgen dat uw computer geïnfecteerd geraakt. Als u er iets probeert aan te kopen, kan u ook opgelicht worden en geld verliezen.
AviaSales

AviaSales

Deze adware werkt als een tussenpersoon tussen u en de sponsors van AviaSales die hun websites proberen te promoten. Het is geen geheim dat deze sponsors vaak cybercriminelen zijn. Ze worden namelijk geband van valide advertentienetwerken, dus ze gebruiken adware zoals AviaSales in de plaats, om zo webverkeer te krijgen op hun websites en om computers te infecteren of gebruikers op te lichten. Daardoor is de applicatie zeer ongewenst.

Een ander ongewenst kenmerk van AviaSales is de verzameling van informatie. Eens geïnstalleerd, zal de adware persoonlijke gegevens verzamelen over u zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites, zelfs uw IP-adres en e-mailadres. Derden passen hun advertenties aan, aan de hand van de verzamelde informatie. Zo lijken de advertenties interessant en relevant voor u en vergroot de kans dat u op zo’n advertentie zal klikken. Dat is het hoofddoel van AviaSales, want z’n makers worden betaald elke keer u op de advertenties klikt.

Distributiemethoden van AviaSales

AviaSales wordt verdeeld op een gelijkaardige manier als andere adware – gebundeld met gratis software. Wanneer u bijvoorbeeld een gratis programma downloadt van een onbetrouwbare website, dan bestaat de kans dat AviaSales mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan afweet. Dus het is een goed idee om zeer aandachtig te zijn tijdens de installatie van gratis applicaties. Sla geen enkele stap over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Dit zorgt ervoor dat u alle opties te zien krijgt en aanpassingen kan maken. Haast u niet, belangrijke informatie wordt soms in een zeer klein lettertype weergegeven. U wil dat zeker niet missen. Indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd, kan u de stap-voor-stap handleiding volgen hieronder om AviaSales te verwijderen en het probleem op te lossen.Automatische tools AviaSales verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected AviaSales files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van AviaSales

Hoe AviaSales te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals AviaSales installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan AviaSales en gerelateerde parasieten als 4Shared , LuckyShopper , SaverOn .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder AviaSales van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan AviaSales en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan AviaSales, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top AviaSales verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan AviaSales. Klik op het icoon met de prullenbak naast AviaSales of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan AviaSales, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top AviaSales verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan AviaSales of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met AviaSales, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe AviaSales verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou AviaSales van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top AviaSales verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij AviaSales. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met AviaSales, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

     
 

Over de auteur

 
januari 14, 2015 07:59, januari 14, 2015 07:59
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *