BabyBrowse - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

BabyBrowse staat geregistreerd als een adware. Dit betekent dat deze toepassing advertenties toont op web browsers. Deze advertenties kunnen je naar gevaarlijke sites leiden, we raden je dus aan om deze toepassing van je computer te verwijderen.

Het is niet moeilijk om te zien of je computer geïnfecteerd werd met deze malware of niet omdat de advertenties die getoond worden door BabyBrowse meestal het label “Advertenties door BabyBrowse” of “Je aangeboden door BabyBrowse” dragen. Als je deze dus opgemerkt hebt op één van je browsers, kan je er zeker van zijn dat je pc geïnfecteerd is en dit moet je oplossen.

Er zijn twee manieren die vaak gebruikt worden om BabyBrowse te verwijderen – het kan of manueel of automatisch gedaan worden.

Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals BabyBrowse, raden we je aan om dit automatisch te doen. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, installeer deze en voer dan een volledige scan uit van alle, op je harde schijf bewaarde bestanden. Eén van deze toepassingen zou dit virus in een mum van tijd moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook je pc beschermen in de toekomst tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten staan.

Als je de voorkeur geeft aan het manueel verwijderen, scroll dan helemaal naar beneden tot onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele BabyBrowse verwijderingshandleiding. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij dit ingewikkelde proces van virus verwijdering. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zal je in staat zijn om zelf, manueel BabyBrowse te verwijderen.

Als je problemen ondervond bij het verwijderen, vraag dan gerust hulp via de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je de nodige assistentie te verlenen. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van BabyBrowse moet je dit artikel verder lezen.

Over de BabyBrowse adware

Als je computer geïnfecteerd werd met BabyBrowse, zal je advertenties te zien krijgen op al je browsers. Deze advertenties worden in allerlei vormen getoond, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden met daarop een advertenties.

We stellen voor om advertenties getoond door BabyBrowse te mijden omdat als je er op klikt je onmiddellijk omgeleid wordt naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

Een andere ongewenste eigenschap van BabyBrowse is data verzamelen. Zodra het op je pc zit zal BabyBrowse je persoonlijke informatie verzamelen, zoals surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites en zelfs je IP adres en e-mailadres. Ze passen dan de advertenties aan volgens de verzamelde data en maken ze zo nog aanlokkelijker voor jou, zodat de kans dat je er op klikt toeneemt. Dit is het belangrijkste doel van BabyBrowse omdat ze betaald worden voor elke klik die jij doet.

De distributiemethodes van de BabyBrowse adware

BabyBrowse kan je systeem infiltreren als je de één of andere gratis PDF generator of media speler download en installeert, omdat het samen in een bundel met freeware komt. Als je dus infecties zoals deze wilt vermijden – moet je steeds het installatieproces aandachtig volgen en je pc steeds beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools BabyBrowse verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected BabyBrowse files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van BabyBrowser Advertenties

Hoe BabyBrowse te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals BabyBrowse installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan BabyBrowse en gerelateerde parasieten als Polished Patterns , SpaceSoundPro , AdBlaster , PreisPilot .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder BabyBrowse van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan BabyBrowse en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BabyBrowse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BabyBrowse verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan BabyBrowse. Klik op het icoon met de prullenbak naast BabyBrowse of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan BabyBrowse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top BabyBrowse verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan BabyBrowse of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BabyBrowse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe BabyBrowse verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou BabyBrowse van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top BabyBrowse verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij BabyBrowse. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met BabyBrowse, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding BabyBrowse

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
februari 5, 2016 12:28, februari 5, 2016 12:28
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *