Babylon toolbar - Hoe te verwijderen

Babylon toolbar

Babylon is een reeks hulpmiddelen om te vertalen die ontwikkeld zijn door Babylon LTD. Ze stellen u in staat om websites te vertalen in voor uw. Deze reeks bevat onder andere de Babylon werkbalk die uw standaardzoekmachine instelt als search.babylon.com. De installatie kan ook andere werkbalken bevatten en dat maakt de software erg vervelend.

Waarom we besloten hebben om de Babylon werkbalk als Mogelijk Ongewenste Toepassing (MOT) te bestempelen

  1. De Babylon werkbalk kaapt uw zoekresultaten. Uw zoekmachine wordt zonder reden gewijzigd, het is alleen om geld te verdienen voor de ontwikkelaar en levert u geen betere resultaten. Dat is één van de redenen waarom deze software het Babylon omleidingsvirus wordt genoemd.
  2. Deze taakbalk wordt nooit volledig verwijderd. Het zal na verwijdering NOOIT uw oude instellingen herstellen en u dient dit dus handmatig te doen. Daarom is het op zichzelf al schadelijk.
  3. Babylon software wordt verspreid met andere niet-verwante software in een bundel dat kortingsbonnen aanbiedt. Het komt ook samen met dubieuze software van schadelijke websites.
  4. We hebben gevallen gezien waar bezoekers beweren dat ze worden omgeleid zonder dat ze Babylon geïnstalleerd hebben. We gaan er vanuit dat het verspreid wordt door malwareontwikkelaar die hopen meer geld te verdienen met deze praktijken.
  5. Babylon wordt door vele anti-malwareverkopers zoals Spyhunter en Spybot S&D als MOT bestempeld.

We hebben de Babylon werkbalk niet als spyware gecategoriseerd maar raden wel aan het in de meeste gevallen van uw computer te verwijderen. U moet Babylon alleen op uw systeem houden wanneer u het zelf bewust geïnstalleerd heeft. Dit geldt overigens voor bijna alle werkbalken.

Hoe u Babylon kunt verwijderen en de omleidingen kunt stoppen

Babylon werkbalk levert vaak een programma om het te verwijderen. Dit is echter niet altijd het geval wanneer het op uw computer binnen is gekomen via een andere werkbalk of een valse Codec. Daarnaast herstelt het verwijderingsprogramma de standaardzoekmachine niet zodat u nog steeds met de vervelende zoekomleidingen te maken heeft.

Wanneer u het verwijderingsprogramma van Babylon niet kunt vinden, scan dan uw PC met Spyhunter of Spybot S&D. Deze programma’s kunnen het merendeel van vage werkbalk opsporen. De werkbalken kunnen uit de invoegtoepassingen van uw browsers verwijderd worden. De extenties zijn voor IE toegankelijk via Extra → Internetopties → Invoegtoepassingen Beheren. Voor Firefox gaat u naar Extra → Add-Ons → Extensies.

Als u nog steeds geplaagd wordt door omleidingen naar Babylon, dan moet u het verwijderen bij uw zoekmachine. Ik raad aan om uw zoekmachine in te stellen op Google of Bing in de meeste gevallen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Babylon Toolbar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Babylon Toolbar en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Babylon toolbar

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-babylon-toolbar

Removal guides in other languages

Babylon Toolbar (de)  Flag of Germany
Babylon virus (fr) 
Babylon toolbar (en) 
Babylon toolbar (pt) 
Babylon toolbar (es) 
Babylon toolbar (it) 
Babylon (lt) 
Babylon toolbar (dk) 
Babylon toolbar (jp) 
Babylon verktygsfält (se) 
Babylon toolbar (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.