BCMiner - Hoe te verwijderen

BCMiner

Trojan.Dropper.BCMiner dat ook bekend staat als BCMiner is een besmetting op computers dat een programma installeert om BitCoins te vergaren. BitCoins is een virtuele valuta die gebruikt wordt voor legale transacties en transacties die voor de overheid verborgen worden gehouden. Door de manier waarom BitCoin werkt, is het mogelijk om een klein bedrag te verdienen door specifieke software op uw PC te installeren. Er zijn echter ontwikkelaars van adware die software maken, computers besmetten en zo geld verdienen. 

BitCoin maakt gebruik van uw PC. Daarom zal de Trojan.Dropper.BCMiner uw PC flink trager maken, afhankelijk van hoe de besmetting is geprogrammeerd, en veel bandbreedte gebruiken. Daarnaast installeren dit soort Trojaanse virussen vaak nog meer schadelijke software zodat uw PC nog verder misbruikt wordt. 

U moet bovendien weten dat Trojan.Dropper.BCMiner de zelfde bestanden als legale BitCoin programma’s gebruikt. Als u zelf programma’s van BitCoin heeft geïnstalleerd kan het zijn dat u niet besmet bent geraakt, maar als u zonder het te weten dit programma heeft, is het zeker dat uw computer een besmetting heeft opgelopen. 

Trojan.Dropper.BCMiner keert vaak terug nadat u het heeft verwijderd. De manier waarop dit soort programma’s verspreid worden is hardnekkig en komt vaak met erg veel andere malware. Daarom is het van groot belang dat u een volledige systeemscan uitvoert met een scanner zoals Spyhunter of Hitman Pro en op die manier de BCMiner en verwante besmetting van uw PC verwijderd. 

Hetzelfde Trojaanse virus kan ook actief zijn onder andere namen, zoals Trojan.Win32.Scar. Dit soort programma’s betekenen slecht nieuws en u moet altijd alle besmettingen verwijderen om de terugkeer te verkleinen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Bcminer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Bcminer en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding BCMiner

Removal guides in other languages

Trojan Dropper BCMiner (de)  Flag of Germany
BCMiner (fr) 
BCMiner (es) 
BCMiner (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.