Best-found.com virus - Hoe te verwijderen

Best-found.com virus

Best-found.com is een browserkaper dat toegevoegd kan worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome wanneer u gratis software van het internet downloadt. Het kan in bundels komen met gratis muziekspelers, downloadbeheerders, PDF-programma’s en andere bekende toepassingen. Als het eenmaal uw systeem binnen is gedrongen zal het uw startpagina en standaardzoekmachine wijzigen in best-found.com. 

Op het eerste gezicht lijkt het als elke andere zoekpagina. Het programma vraagt echter niet uw toestemming voor de wijzigingen en bovendien promoot het Best-found.com virus bepaalde websites. Daarom worden er allerlei links naar onbekende websites aan uw zoekresultaten toegevoegd waar u niets aan heeft. 

U moet echter weten dat u besmetting van dit soort programma’s eenvoudig kunt voorkomen. Zoals hierboven al genoemd komt het Best-found.com virus computers binnen via bundels met gratis software. Als u alles stappen van het installatieproces zorgvuldig doorleest zult u zien dat er vooraf ingeschakelde vinkjes te zien zijn en wanneer deze niet worden uitgezet worden er automatisch wijzigingen in de instellingen aangebracht of extra programma’s aan de installatie toegevoegd. 

Om het Best-found.com virus van uw computer te verwijderen, gaat u naar Configuratiescherm → een programma verwijderen en verwijder het uit de programmalijst. We raden aan om ALLE programma’s die op dezelfde dag zijn geïnstalleerd te verwijderen. Sommige versies installeren speciale software die ervoor zorgt dat u de instellingen niet kunt herstellen en zodoende zal het programma telkens weer terugkeren. Een scan met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter helpt u deze software op te sporen. Daarna kunt u de browsertoevoegingen verwijderen en de instellingen herstellen. 

Hoe u het Best-found.com virus uit Internet Explorer verwijdert: 

1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;

2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;

3. Verwijder AppMarket Toolbar uit de lijst. 

Hoe u het Best-found.com virus uit Firefox verwijdert: 

1. Typ “about:config” in de adresbalk zodat de instellingenpagina wordt geopend;

2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;

5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.

6. Als de instellingen niet hersteld kunnen worden en de scan van uw anti-spywareprogramma leveren niets op, doe dan het volgend: Sluit Firefox, open de Bestandverkenner en typ %AppData% in de adresbalk. Typ user.js in het zoekveld. Als dit bestand bestaat wijzig de naam er dan van en start Firefox opnieuw. U moet dan bovenstaande stappen herhalen. 

Hoe u het Best-found.com virus uit Google Chrome verwijdert: 

1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser;

2. Kies Instellingen;

3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;

4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;

5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij Opstarten “de pagina Nieuw tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Best Found Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Best Found Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Best-found.com virus

Removal guides in other languages

Le virus Best-found.com (fr) 
Best-found.com virus (es) 
Best-found.com vírus (pt) 
Best-found.com virus (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.