BizzyBolt - Hoe Te Verwijderen?

 

BizzyBolt is een adwareprogramma dat ontworpen is om verschillende commerciële websites te promoten. De toepassing kan geïnstalleerd worden op Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Eenmaal binnen toont het vele pop-upberichten met kortingen, coupons en aanbiedingen met name op winkelwebsites zoals eBay, Amazon, Walmart, enzovoorts. Er verrast u vast niet dat vele gebruikers op de pop-ups klikken omdat ze mooie aanbiedingen verwachten. 

De waarheid is echter dat deze berichten helemaal niet nuttig zijn en de aanbiedingen die ze doen zijn vaak niet de beste die beschikbaar zijn op het internet. Het belangrijkste doel van BizzyBolt is om bezoekersaantallen van bepaalde commerciële websites te verhogen en daarom bevatten de pop-ups links en elke keer dat een computergebruiker erop klikt, verdienen de makers van BizzyBolt geld. Ze verzamelen ook gegevens over uw internetactiviteiten zoals welke websites u bezoekt en welke zoekopdracht u invoert. Deze gegevens kunnen waardevol zijn voor derden om te gebruiken voor marketingdoeleinden in de toekomst. 

Probeer de installatie van programma’s zoals BizzyBolt te voorkomen. Het is erg eenvoudig: u moet alleen goed opletten tijdens het installatieproces van software en de vinkjes uitschakelen zodat er geen extra programma’s automatisch aan de installatie worden toegevoegd. Controleer zorgvuldig alle stappen van het installatieproces en schakel vinkjes uit zodat de programma’s niet toegevoegd worden. 

Om BizzyBolt te verwijderen moet een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter of hitman gebruiken om een systeemscan uit te voeren. Deze programma’s zullen de vervelende berichten opsporen en eenvoudig verwijderen. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingsprogramma te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd kunnen worden.

Automatische tools BizzyBolt verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected BizzyBolt files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding BizzyBolt

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 9, 2013 20:20, december 9, 2013 20:21
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *