Blinkx Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Blinkx virus is een advertentie-programma dat in-tekst advertenties weergeeft die van blinkx.com beweren te zijn. Deze website is legitiem, maar de weergegeven advertensies zijn dat niet. Als u een nieuwe onderstreepte tekst begint te zien in de websites die u bezoekt en na erover te zweven krijgt u een advertentie-venster te zien, kan uw PC geïnfecteerd zijn.

Blinkx virus is geïnstalleerd op computers met behulp van Trojanen. De eenvoudigste versie van Trojanen is software bundels die adware en kapers installeren samen met “gratis” applicaties. In sommige gevallen doet de genoemde software helemaal niets nuttigs. Het is ook mogelijk om besmet te raken met Blinkx en andere adware platforms via exploits.

De malware zelf is een browser extensie. Hierdoor kan het niet enkel PC’s, maar ook Mac en Linux browsers (Chrome en Firefox) infecteren, zolang de malware distributeurs Trojanen maken voor de juiste platforms.

Om Blinkx virus van uw computer te verwijderen, beveel ik het scannen van uw PC met een gerenommeerd antispyware programma sterk aan, bijvoorbeeld, SpyHunter, Hitman Pro. Verwijder dan onbekende programma’s vanuit het Configuratiescherm en verwijder de juiste extensies uit uw browser.

Automatische tools Blinkx virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Blinkx Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Blinkx virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
april 1, 2014 18:47, april 1, 2014 18:47
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *