BlockAndSurf Ads - Hoe te verwijderen

BlockAndSurf Ads

BlockAndSurf Advertenties zijn het resultaat van een adware programma dat websites aanpast. Zulke schadelijke programma’s worden vaak samen met gratis aanbiedingen van twijfelachtige sites geïnstalleerd. Oplichters downloaden programma’s om bijvoorbeeld Pdf’s en MP3’s mee te maken of Java en Ccleaner. Dan voegen ze hier aangepaste installatieprogramma’s aan toe zodat u tijdens de installatie gevraagd zal worden of u allerlei slechte software en adware wilt hebben. In het ergste geval is er niet eens een legitiem programma en zal het installatieprogramma vastlopen en aangeven dat bijv. Ccleaner niet gevonden is, maar het adware programma BlockAndSurf draait dan al.

Dit programma zal het uiterlijk van populaire webshops aanpassen door hier meer advertenties aan toe te voegen (ondertekend door BlockAndSurf). Daarin ziet u een aantal soortgelijke producten van andere webshops. Als u hierop klikt, wordt u doorverwezen naar hun pagina’s met producten en wordt u een soort van kortingscode aangeboden, in de hoop dat u een gelijksoortig product koopt (als het niet exact hetzelfde is).

Ik geloof dat het aanpassen van websites zonder toestemming van de eigenaren oneerlijke handelspraktijken zijn.  Bovendien wordt BlockAndSurf verspreid zonder dat de eigenaar van de PC juist wordt geïnformeerd over de advertenties. Dit soort software schendt ook uw privacy – uw surfgedrag wordt bijgehouden door middel van cookies en andere technieken en de verzamelde gegevens worden later weer gebruikt door marketing bedrijven om u gerichte advertenties te sturen.

Daar bovenop worden zulke adware programma‘s altijd in combinatie met andere computer parasieten geïnstalleerd. Zulke parasieten variëren van ‘hijackers’ tot hulpprogramma’s die net doen alsof ze uw systeem optimaliseren en u laten betalen voor onnodige register defragmentaties. Daarom is het ook zo belangrijk dat u uw PC scant met anti-malware programma’s zoals Spyhunter.

Gids voor het verwijderen van BlockAndSurf

Gebruik het Configuratiescherm om de advertenties van BlockAndSurf te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 ga naar Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. In Windows type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar BlockAndSurf en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst met programma’s. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

BlockAndSurf verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Klik op In- of Uitschakelen Add-ons. Verwijder BlockAndSurf. U zou de andere extensie ook moeten onderzoeken.
 3. Klik op Sluiten.

BlockAndSurf Advertenties verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder BlockAndSurf. Als u een van de extensies niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u hem waarschijnlijk ook niet nodig en zou u hem moeten verwijderen
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie -> Firefox Herinitialiseren.

BlockAndSurf Advertenties verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder BlockAndSurf en alles wat daarmee te maken heeft.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Blockandsurf Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Blockandsurf Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-blockandsurf-ads

Removal guides in other languages

BlockAndSurf Ads (en) 
Les pubs BlockAndSurf Ads (fr) 
BlockAndSurf Ads (it) 
BlockAndSurf Ads (se) 
BlockAndSurf Ads (de)  Flag of Germany
BlockAndSurf Ads (es) 
BlockAndSurf Ads (pt) 
BlockAndSurf praneÅ¡imai (lt) 
BlockAndSurf Ads (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.