Boaxxe - Hoe te verwijderen

Boaxxe

Boaxxe is adware dat geïnstalleerd kan worden als een browsertoevoeging voor Google Chrome en Mozilla Firefox. Het programma dringt computers binnen via een bundel met gratis software zoals muziekspelers, videospelers, PDF-programma’s, enzovoorts. Eenmaal binnen brengt de toepassingen wijzigingen aan in uw browserinstellingen om zo bepaalde websites te promoten. Gebruikers worden naar onbekende websites gestuurd wanneer ze gebruik maken van Google, Bing, Yahoo of andere zoekmachines. 

Welke zoekmachine u normaliter ook gebruikt, Boaxxe zal zoekresultaten tonen  searchpagex.or of searchpagex.com en niet van de standaardzoekmachine die u heeft ingesteld zoals Google, Bing of iets anders. Als u op een link uit de zoekresultaten klikt zult u via click.dealshark.com of een ander advertentienetwerk naar websites worden doorgestuurd. Dit is een oneerlijke manier van reclame maken en maakt het bovendien lastig voor u om te internetten. Het vergroot ook het risico op virussen omdat u naar schadelijke webpagina’s doorgestuurd kan worden. 

Boaxxe toont naast de vele advertenties ook vaak aanbiedingen om enquêtes in te vullen. Als u er echter op klikt komt u weer op pagina’s terecht die door de adware gepromoot worden. Het wordt aangeraden om Boaxxe van uw computer te verwijderen zodra u het heeft aangetroffen. 

Allereerst moet u weten dat u kunt voorkomen dat dit soort toepassingen u computer binnen dringen. Zoals al genoemd komen dit soort programma’s via bundels met gratis software computers binnen. U kunt de installatie weigeren als u kiest voor handmatige installatie. Als u de stappen zorgvuldig doorleest en de automatisch ingeschakelde vinkjes uitzet, zullen de onbekende programma’s niet geïnstalleerd worden. 

Als uw systeem reeds besmet is geraakt, verwijder Boaxxe dan zo snel mogelijk. Voer een volledige systeemscan uit met Spyhunter, hitman of een ander programma dat u vertrouwt. Op deze manier worden de onbekende browsertoevoegingen eenvoudig geëlimineerd. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Boaxxe en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Boaxxe en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Boaxxe

Removal guides in other languages

Boaxxe (fr) 
Boaxxe (es) 
Boaxxe (it) 
Boaxxe (lt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.