Buenosearch Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Buenosearch virus is een browserkaper die toegevoegd kan worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Deze toepassing wordt beschouwd als mogelijk ongewenst programma omdat het op een oneerlijke manier computers binnendringt en computergebruikers veel ongemak bezorgt.

Allereerst wijzigt het de instellingen van besmette browsers; dit betekent dat uw startpagina en standaardzoekmachine gewijzigd worden in buenosearch.com. Op het eerste oog ziet het er uit als een gewone zoekmachine, maar het werkt anders. Het Buenosearch virus toont veel advertenties en enorm veel gesponsorde websites wanneer een iets probeert op te zoeken. Het doel is om bezoekersaantallen voor bepaalde websites te verhogen en te promoten. Het stoort u in uw dagelijkse werk en levert u bovendien veiligheidsrisico’s op.

Buenosearch virus kan u naar schadelijke websites leiden zodat uw PC een verhoogt risico loopt om besmet te raken met malware of andere schadelijke programma’s. U moet deze zoekmachine nooit vertrouwen omdat het u veel problemen en ongemakken oplevert.

Buenosearch virus wordt meestal geïnstalleerd op willekeurige systemen omdat ze gebundeld worden met software dat u gratis van het internet kunt downloaden. U moet goed opletten als u iets installeert op uw computer zodat u vervelende programma’s kunt vermijden. Wanneer u een programma aan uw systeem toevoegt, volg dan alle stappen tijdens de installatie nauwkeurig op en weiger de installatie van Buenosearch of andere onbekende toepassingen.

Verwijder het Buenosearch virus van uw computer als uw browser al besmet is. Eerst moet u het uit het Configuratiescherm verwijderen. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijderen het uit de programmalijst. Het wordt aangeraden om alle programma’s die op dezelfde datum zijn geïnstalleerd te verwijderen. Sommige versies van dit virus installeren software dat de browserinstelling vergrendelt zodat u ze niet kunt wijzigen. Om deze te identificeren kunt u met Spyhunter of een andere betrouwbaar anti-spywareprogramma scannen. Daarna kunt u de extensies verwijderen en de browserinstellingen herstellen.

Hoe u Buenosearch uit Internet Explorer kunt verwijderen:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld;
 2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen;
 3. Verwijder Buenosearch uit de lijst.

Hoe u Buenosearch uit Firefox kunt verwijderen:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen;
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld;
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.
 6. Als de instellingen telkens teruggaan en een scan met een anti-malwareprogramma levert niet op, doe dan het volgende. Sluit Firesox en open Windowsverkenner. Typ %AppData% in de adresbalk en voer user.js in het zoekveld in. Als dit bestand bestaat, wijzig de naam dan en starts vervolgens Firefox opnieuw op. Daarna moet u de bovenstaande stappen herhalen.

Hoe u Buenosearch uit Google Chrome kunt verwijderen:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen rechtsboven in de browser;
 2. Kies Instellingen;
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren;
 4. Verwijder de overbodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies bij Opstarten voor “De pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt de ongewenste pagina’s hier ook verwijderen).

Automatische tools Buenosearch virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Buenosearch Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Buenosearch virus
     
 

Over de auteur

 
oktober 30, 2013 21:43, oktober 30, 2013 21:43
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *