Buma Stemra ransomware - Hoe te verwijderen

Buma Stemra ransomware

De Buma Stemra ransomware is een schadelijk programma dat met behulp van Trojaanse virussen willekeurige computer kan binnendringen met als doel de gebruikers op te lichten. Het is één van de toepassingen die beweren dat ze van de politie komen, uw computer volledig vergrendelen en u beschuldigen van het het overtreden van de wet. De Buma Stemra ransomware valt vooral computer uit Nederland aan, maar er zijn andere versies van deze ransomware die systemen van over de hele wereld aanvallen.

Het programma toont een bericht in het Nederlands op het scherm van de vergrendelde computer en beweert dat u de betrokken bent bij het verspreiden van bestanden met auteursrecht. Het meldt verder dat dit illegaal is volgende de Nederlandse wet en dat u een boete moet betalen. Hieronder volgt hoe een bericht van de Buma Stemra ransomware er uit kan zien:

Buma Stemra – Politie
Uw computer is vergrendeld.
Illegaal gedownloade muziek stukken (“door piraterij verkregen”) zijn gelegen op de computer.
Met het downloaden de liedjes zijn gekopieerd, zodat kan ook een strafbaar feit onder 106 van de Auteurswet.
Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde liedjes via het internet of om muziek te delen netwerk is illegaal en is in overeenstemming met 106 van de Copyright Act met een geldboete of een gevangenisstraf van een boete van maximaal 3 jaar. Bovendien kan de eigendom in zin van 184 paragraaf 3 van het wetboek van Strafrecht strafbaar feit en ook leiden tot de inbeslagname van de computer, waarmee de bestanden zijn gedownload.

Als u deze waarschuwing op uw computer ziet, kunt u geen andere taken op uw computer uitvoeren. De toepassing blokkeert het gebruik van alle uw andere programma’.s u kunt geen virusscanners gebruiken of het internet gebruiken. Op deze manier beschermt de Buma Stemra ransomware zichzelf tegen verwijdering.

U moet dit soort oplichtingen nooit vertrouwen. Officiële instanties zullen u nooit met dit soort berichten waarschuwen over misdaden. Ook innen ze nooit boetes met gebruik van Ukash of Paysafecard betalingssystemen. Vertrouw dit soort oplichtingen dus niet als u geen geld wilt verliezen. De enige manier om van de Buma Stemra ransomware af te komen is het te verwijderen zodra het op uw systeem komt. U moet uw computer opnieuw opstarten in Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden en dan een scan uitvoeren met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter.

ALS VEILIGE MODUS MET NETWERKMOGELIJKHEDEN GESTART KAN WORDEN             
1. Star uw computer opnieuw op en toets F8 tijdens het opstarten;
2. Kies Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden;
3. Start MSConfig;
4. Schakel alle opstartitems rundll32 van alle toepassingen in Application Data uit;
5. Start dan uw computer nogmaals opnieuw op;
6. Voer een scan uit met https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om de bestanden van de Buma Stemra ransomware op te sporen en te verwijderen. Hier volgt een video die u alle stappen toon:

ALS VEILIG MODUS MET OPDRACHTPROMPT GESTART KAN WORDEN

Als u Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden niet kan gebruiken, probeer dan op te starten in Veilige Modus met Opdrachtprompt. Hier volgt de methode om de Buma Stemra ransomware op deze manier te verwijderen:

  1. Start uw computer opnieuw op in Veilige Modus met Opdrachtprompt. Als het goed is zal de Buma Stemra ransomware deze keer niet starten;
  2. Voer regedit uit en zoek voor Winlogon;
  3. Er zal een sleutel te vinden zijn in Winlogon met de naam Shell. Deze moet naar Explorer.exe verwijzen of anders leeg zijn. Als er naar iets anders wordet verwezen, wijzig dit dan in Explorer.exe;
  4. Sla de wijzigingen op en start de computer opnieuw op in Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden;
  5. Start msconfig en schakel alle overbodige opstartitems uit. Nu kunt u uw computer normaal opstarten;
  6. Installeer https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe en scan uw PC met het programma. Verwijder alle bestanden van de Buma Stemra ransomware die opgespoord worden.

Hier volgt een videogids die de stappen van deze methode illustreert:

Als het virus elke Veilige Modus blokkeert en u heeft geen toegang tot een andere account om https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe uit te voeren, maak dan gebruik voor een opstart CD/USB met een anti-virusprogramma en scan uw PC er mee.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Buma Stemra Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Buma Stemra Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

Buma Stemra ransomware (es) 
Buma Stemra ransomware (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.