Buzzdock - Hoe te verwijderen

Buzzdock

Buzzdock onderbreekt uw browseractiviteiten met verscheidene vervelende advertenties? Dit betekent dat uw computer is geïnfecteerd door deze kwaadaardige applicatie. Het wordt officieel gecategoriseerd als adware. Buzzdock is niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. De advertenties weergegeven door deze applicatie kunnen tot serieuze cyberveiligheidsproblemen leiden. Uw computer kan geïnfecteerd geraken door andere virussen of u kan opgelicht worden en uw geld verliezen. Daarom moet u Buzzdock zo snel mogelijk van uw computer verwijderen. Als u niet weet hoe u dat kan doen, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van gedetailleerde instructies voor het elimineren van Buzzdock op manuele en automatische wijze. U kan kiezen welke methode u gebruikt.

Doordat het minder tijd in beslag neemt en gemakkelijker is om Buzzdock automatisch te elimineren, raden we deze verwijdermethode aan. Het enige dat u moet doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of Malwarebytes en het scannen van uw computer ermee. Zo’n applicatie zal de bedreiging meteen detecteren en elimineren van uw systeem. Als uw computer is geïnfecteerd door andere virussen, zal het ook deze detecteren en elimineren. Ook zal het uw computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst, dus het is handig om geïnstalleerd te houden. Indien gewenst kan u andere anti-malware gebruiken naar uw keuze.

Als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, dan kan u zich manueel ontdoen van Buzzdock. Aangezien dit proces ingewikkeld kan zijn, hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het verwijderen van Buzzdock op manuele wijze. U vindt het onder dit artikel. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en u zal in staat zijn om Buzzdock zelf handmatig te elimineren.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van Buzzdock, kan u verder lezen in dit artikel.

Over de Buzzdock adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest gebruikte webbrowsers waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken.

Eens binnen, zal Buzzdock uw webbrowsers overspoelen met verscheidene advertenties in allerlei vormen zoals pop-up, pop-under, banner, in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw webbrowser. We raden u niet aan om op de advertenties weergegeven door Buzzdock te klikken, want meestal leiden ze naar kwaadaardige websites die worden beheerd door cybercriminelen als hackers en oplichters.

Buzzdock kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken als Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en er webverkeer heen te leiden. Dus als u Buzzdock geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken op een dagelijkse basis. Dat is gevaarlijk.

Distributiemethoden van de Buzzdock adware

Buzzdock reist gebundeld met gratis applicaties die kunnen worden gedownload van onbetrouwbare websites. Dus wanneer u een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat Buzzdock mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Om dit te voorkomen, moet u steeds genoeg aandacht besteden aan het installatieproces van gratis software. Het wordt ook aangeraden om uw computer steeds beveiligd te houden met een betrouwbaar anti-malware programma.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Buzzdock en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Buzzdock en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Buzzdock

Hoe Buzzdock te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Buzzdock installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Buzzdock .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Buzzdock van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Buzzdock en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Buzzdock, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBuzzdock verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Buzzdock. Klik op het icoon met de prullenbak naast Buzzdock of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Buzzdock, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopBuzzdock verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Buzzdock of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Buzzdock, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Buzzdock verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopBuzzdock verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Buzzdock. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Buzzdock, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Buzzdock

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-buzzdock

Removal guides in other languages

Buzzdock (en) 
Buzzdock (es) 
Buzzdock (de)  Flag of Germany
Buzzdock (dk) 
Buzzdock (jp) 
Buzzdock (se) 
Buzzdock (pt) 
Buzzdock (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.