Com Notification - Hoe te verwijderen

Com Notification

Com Notification mag dan wel op een handige applicatie lijken op het eerste zicht, maar het is enkel en alleen een ongewenst programma dat u best niet geïnstalleerd houdt op uw computer als u geen serieuze problemen wil krijgen omtrent uw cyberveiligheid. Deze adware wordt gedistribueerd met andere gratis software, daarom merkt u het enkel op wanneer het al in uw computer zit. Maar het is niet moeilijk om te achterhalen of Com Notification in uw systeem zit – meestal worden de advertenties van deze applicatie gelabeld met de slogan “Ads by Com Notification” of “Brought to you by Com Notification”. Dus als u zulke advertenties hebt opgemerkt in één van uw webbrowsers, dan is uw computer zeker en vast geïnfecteerd en moet u het probleem meteen oplossen.

Er zijn twee veelgebruikte methoden om deze adware te elimineren – manueel en automatisch. Het is veel eenvoudiger om dit automatisch te doen, daarom raden we u deze wijze aan. Download een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter of Stopzilla en scan uw computer ermee. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus houd het zeker geïnstalleerd op uw computer.

Om zich handmatig te ontdoen van Com Notification, zal u meerdere zaken moeten doen. Ook vergt het specifieke kennis, daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het manueel verwijderen van Com Notification, zodat we u hierbij kunnen assisteren. Scrol naar het einde van dit artikel waar u de gids zal vinden. Volg alle stappen aandachtig en u zal in staat zijn om zelf de infectie voorgoed te verwijderen.

Als u vragen heeft rond dit onderwerp, kan u ze stellen in de reageersectie onderaan, en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Indien u meer wil weten over de specifieke kenmerken van Com Notification, kan u gerust verder lezen in dit artikel.

Over de Com Notification adware

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers, zoals Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer of zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers kunnen worden geïnfecteerd. Eens binnen, zal het uw webbrowser overspoelen met verscheidene advertenties in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw browser. Als u op zo’n advertentie klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen zoals hackers en oplichters. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

Com Notification verdient geld op deze manier. Z’n makers maken winst elke keer u op zo’n advertentie klikt. Het werkt als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en bezoekers ernaar te lokken. Dus als u Com Notification geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen verscheidene cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken op een dagelijkse basis. Dat is zeer gevaarlijk.

Distributiemethodes van de Com Notification adware

Com Notification wordt gedistribueerd in bundels met andere gratis applicaties die kunnen worden gedownload van het internet. Dus als u bijvoorbeeld een bepaald gratis programma downloadt van een verdacht uitziende website en installeert, bestaat de kans dat Com Notification mee gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat u dat opmerkt. Dus als u dit wil voorkomen, moet u meer aandacht besteden aan het installatieproces van nieuwe gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u alle mogelijke opties te zien krijgen en aanpassingen kunnen maken. Het lezen van alle algemene voorwaarden is ook slim. Kijk uit voor vakjes die al werden geselecteerd voor u. Indien u opmerkt dat additionele software wordt geïnstalleerd zonder dat u daarover op de hoogte bent, dan mag u de installatie zeker niet toestaan. Het is mogelijks Com Notification of andere malware die u niet geïnstalleerd wil hebben op uw computer.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Com Notification en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Com Notification en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Com Notification advertenties

Hoe Com Notification te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Com Notification installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Com Notification .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Com Notification van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Com Notification en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Com Notification, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopCom Notification verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Com Notification. Klik op het icoon met de prullenbak naast Com Notification of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Com Notification, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopCom Notification verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Com Notification of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Com Notification, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Com Notification verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopCom Notification verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Com Notification. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Com Notification, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Com Notification

Removal guides in other languages

Com Notification (es) 
Com Notification (se) 
Com Notification (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.