Conduit Redirect - Hoe te verwijderen

Conduit Redirect

Conduit redirect is een vervelende browserwerkbalk die uw browserinstellingen wijzigt zonder uw toestemming. Wanneer u onlangs veel omleidingen naar search.conduit.com heeft opgemerkt dan betekent dat u besmet bent geraakt met deze vervelende toepassing.

Search.conduit.com ziet er uit als een gewone zoekmachine. Het verschilt echter van andere omdat het ongewenste aanpassingen aan uw computer aanbrengt. Allereerst wordt het uw standaardzoekmachine en ten tweede zal het veel van uw zoekresultaten aanpassen en u naar de website search.conduit.com omleiden.

Meestal raken computeren besmet via schadelijke websites of bij het downloaden van verschillende gratis software. Conduit Redirect is erg krachtig als het eenmaal op uw systeem aanwezig is. Het neemt de controle van uw browserinstellingen over en dat zal leiden tot de zaken die hierboven zijn genoemd.

Ondanks dat het geen virus is, wilt u het programma wel verwijderen om alle omleidingen te voorkmen. Het is echter niet heel eenvoudig om van Conduit Redirect af te komen. In de meeste gevallen zult u het programma niet aantreffen in de programmalijst van het Configuratiescherm. U kunt gebruik maken van een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals spyhunter om Conduit Redirect van uw computer te verwijderen en het voortaan vrij van dit soort programma’s te houden. Handmatige verwijderd van Conduit Redirect kan lastig zijn voor minder ervaren computergebruikers.

Gedetailleerde instructie om Conduit Redirect te verwijderen:

  1. Scan uw computer met een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter
  2. Open het Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Verwijder alle programma’s die aan Conduit refereren uit de programmalijst.
  3. Controleer vervolgens uw internetbrowsers:
  • IE: Extra (of het tandwiel pictogram voor IE9) → Invoegtoepassingen Beheren. Wanneer u hier Win Toolbar, Rihanna Toolbar, SweetIM Bar Toolbar of iets anders dat aan Conduit gerelateerd is ziet, schakel het dan onmiddellijk uit. Als u startpagina hersteld moet worden, ga dan naar Extra (of het tandwiel pictogram voor IE9) → Internetopties →  om search.conduit.com te verwijderen en uw eigen domein in te voeren.
  • Google Chrome: klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen (rechtsboven in uw browser) → Instellingen → Extensies. Als u één van de volgende extensies ziet BrotherSoft Extreme, iWin, Rihanna, SweetIM Bar of een andere aan Conduit Ltd gerelateerde extensie, verwijder deze dan. Als uw startpagina hersteld moet worden: Instellingen → Bij Opstarten “De pagina Nieuw Tabblad openen” en verwijder search.conduit.com zodat u een eigen website kunt invoeren.
  • Mozilla Firefox: ga naar Extra → Add-ons Extensies. Schakel de extensies uit die aan Conduit Ltd gerelateerd zijn (zoals iWin, Rihanna, SweetIM Bar, BrotherSoft Extreme). Als u uw startpagina moet herstellen, ga naar Extra → Opties en verwijder search.conduit.com om uw eigen website in te voeren.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Conduit Redirect en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Conduit Redirect en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-conduit-virus

Removal guides in other languages

Conduit Redirect (de)  Flag of Germany
Conduit redirect (es) 
Le virus Conduit (fr) 
Conduit Redirect (pt) 
Conduit Redirect (it) 
Conduit Redirect (se) 
Conduit Virus (dk) 
Conduit ウイルス (jp) 
Conduit 바이러스 (kr)  Flag of South Korea
Conduit virus (en) 

2 responses to “Conduit Redirect

  1. Spyhunter is niet gratis na scannen zegt dit programma om volledig te verwijderen moet men de betaaldde versie aanschaffen jammer, maar toch bedankt

    1. Zelfs een gratis versie detecteert schadelijke bestanden en toont hun locatie. U kan hen vervolgens handmatig verwijderen. Nog voor de minder ervaren computergebruikers is het aanbevolen om een automatische verwijdering na de aankoop van de security tool gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.