Coupon Clipster Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Coupon Clipster is een adware programma dat wordt gebracht als uw beste vriend tijdens het winkelen. Het beweert dat het u veel tijd en geld zal besparen door actieve coupons te leveren wanneer u iets online probeert te kopen. Helaas werkt dit niet zoals beweerd en is het voornaamste doel van deze applicatie om advertenties te promoten en het webverkeer naar samenwerkende websites toe te laten nemen.

Het ergste aan Coupon Clipster is dat het zonder uw toestemming uw systeem kan infiltreren. Normaliter komt het uw computer binnen samen met gratis software die u van het Internet downloadt. Veel programma’s geven niet de juiste informatie over bijkomende downloads en deze worden automatisch op computers geïnstalleerd, tenzij dit gebruikers opvalt en zij weigeren deze te downloaden. U moet extra voorzichtig zijn tijdens de stappen van de installatie van nieuwe applicaties en altijd kiezen voor een Aangepaste installatie zodat de selectie van mogelijke extra downloads opgeheven kan worden. Op deze manier vermijdt u vele ongewenste applicaties.

Als het uw computer al binnen gedrongen is, zal u elke keer Coupon Clipster advertenties voorbij zien komen wanneer u Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome gebruikt om te internetten. De berichten verschijnen of u dat nu wilt of niet en u kunt er niets aan doen om dit te stoppen. Als u op de advertenties van Coupon Clipster klikt, zal u doorverwezen worden naar gesponsorde websites die schadelijk kunnen zijn en behoorlijke malware op uw computer kunnen installeren. Ook als u niets met deze advertenties doet en er niet op klikt, zullen ze u toch gaan irriteren. Bovendien, aangezien adware programma’s informatie kunnen verzamelen over uw surfgedrag en gemakkelijk toegang kunnen krijgen tot uw persoonlijke gegevens, is het niet veilig om dit op uw computer te laten staan.

Verwijder Coupon Clipster direct wanneer u het vaststelt op uw PC. Bekijk de verwijderingsinstructies hieronder om te leren hoe u dat doet.

Instructies voor handmatige verwijdering van Coupon Clipster

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van Coupon Clipster te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek Coupon Clipster en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u nog meer zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Coupon Clipster Ads verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Klik op In- of Uitschakelen Add-ons. Verwijder alles wat te maken heeft met Coupon Clipster en andere plug-ins die je niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Coupon Clipster Ads verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Coupon Clipster of wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u hem waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Coupon Clipster Ads verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die te maken hebben met Coupon Clipster. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

Automatische tools Coupon Clipster Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Coupon Clipster Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Coupon Clipster Ads schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
mei 11, 2014 19:18, mei 11, 2014 19:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *