De One System Care POT - Hoe te verwijderen

One System Care is een potentieel ongewenste toepassing die de afgelopen paar jaar de computers van mensen compromitteert. Hoewel deze software zelf geen schade berokkent aan de computer, heeft het de neiging om het concept van systeem optimalisatie tools en hun werkingsprincipes te misbruiken.
One System Care potentially unwaten program

Iedereen wil dat zijn computer snel en efficiënt werkt maar junk bestanden, het scala aan geïnstalleerde programma’s en het volgepropte register vertragen het systeem beduidend. Dit is waarom mensen beginnen te zoeken naar systeem optimalisatie tools welke zouden helpen bij het zuiveren en organiseren van hun computers om zodoende de beste prestaties te bereiken. Jammer genoeg zijn er veel misleidende programma’s zoals, One System Care, die doen alsof ze een universele remedie voor alles zijn.

In werkelijkheid doet, One System Care alsof het een scan uitvoert en toont dan tal van systeemfouten, welke nep zijn, maar om deze te kunnen verhelpen moet de gebruiker de volledige versie aankopen. Dit model van de gratis scan (Hoe gratis proefperiodes uiteindelijk geld kosten) maar betalende verwijdering is eerder populair zelfs bij legitieme programma’s, hoewel deze gebruiken geen scareware technieken door mensen nep problemen te tonen om hen hun producten te doen kopen, in tegenstelling tot de One System Care POT. Dus als je geen goedgelovig slachtoffer wilt worden van de OneSystemCare rogue toepassing, moet je dit artikel verder lezen.


OneSystemCare installation and system scan results

Is het One System Care programma kwaadaardig

In een notendop, het One System Care programma wordt vaak een virus genoemd vanwege zijn gedrag, toch staat het ver van echt beruchte dreigingen zoals ransomware, adware enz. Het doet niets meer dan het proberen geld afhandig te maken van geïnfecteerde gebruikers door hen de premium versie te laten kopen door te liegen over de staat van hun computer. Zelfs bij een nieuw geïnstalleerde Windows was, One System Care in staat om kritieke fouten te vinden terwijl deze geen tijd hadden om binnen te dringen. Deze potentieel ongewenste toepassing is niet kwaadaardig maar het is ook op geen enkele manier nuttig. Bovendien kan de One System Care toepassing echt vervelend worden en je werk verstoren door het tonen van herinneringen aan kritieke systeemfouten die onmiddellijke aandacht vereisen.

Het is geen verrassing dat mensen vallen voor de One System Care scam omdat, voor iemand die op zoek is naar een software die onnodige problemen identificeert, het systeem beschermd, zorgt voor gezonde pc-prestaties en back-ups maakt, lijkt dit product perfect. Zelfs de prijs van $19,95 voor 6 maanden lijkt een geweldige deal. Maar laat ons niet vergeten dat deze tool niet echt is en het erop neerkomt dat je geld stuurt aan misdadigers voor absoluut niets en hen dus sponsort voor het maken van nog meer misleidende POT in de toekomst. En dat is nu echt niet nodig want er zijn reeds voldoende gelijkaardige programma’s zoals, bijv. PC Repair PRO, Win Tonic, Mac Tonic enz.


OneSystemCare PUP payment site for the full version

Hoewel dit niet bevestigd werd, vertonen veel gelijkaardige rogue tools de neiging om hun machtiging te misbruiken en persoonlijke informatie over het slachtoffer te verzamelen, deze verkopen aan derden en stiekem gesponsorde producten en services adverteren of malvertising inhoud. Hoewel het niet zeker is dat uiteindelijk de One System Care potentieel ongewenste toepassing zich ook zo zal gaan gedragen, neem je best toch geen risico met je Online identiteit, accounts, bankgegevens, en de gezondheid van je systeem. Daarom stellen we je voor om het One System Care virus te verwijderen voor het erin slaagt je te overtuigen hen te betalen of erger nog het je aanmeldgegevens steelt.

Hoe wordt de One System Care POT verspreid

Zeer typisch, de One System Care POT gebruikt of bundels, nep updates of professioneel ontworpen websites om zijn kwaadaardige bestanden te verspreiden. De laatste methode is waarschijnlijk de meest legitieme ten opzichte van de rest omdat het slachtoffer het programma vrijwillig installeert, hij/zij wordt gewoon misleid door de looks en de omschrijving, terwijl de andere methodes de installatie van de One System Care toepassing veroorzaken zonder duidelijk medeweten van de gebruiker. Momenteel lijken rechtstreekse downloads niet echt succesvol te zijn omdat tal van beveiligingstoepassingen in staat zijn de Detecteerbare dreiging te blokkeren voordat het op het systeem raakt.

Onze lezers hebben gemerkt dat in een paar gevallen de One System Care POT verstopt zat in een nep mediaspeler en in Flash updates en soms komt het samen met andere populaire software vanop Freeware/shareware distributie sites. Hoewel dit vermeden kan worden door toepassingen te halen vanop hun officiële bron en extra ongewenste programma’s uit te vinken in de Aangepaste/Geavanceerde installatiemodus, zijn niet alle gebruikers bekent met de veiligheidsregels voor het surfen op het internet, alsook het Lezen van het Privacybeleid van software alvorens deze te gebruiken. Om nog maar te zwijgen van het niet hebben van een betrouwbaar anti-spyware programma.

Hoe het One System Care virus verwijderen

De hardnekkigheid van One System Care is één van de redenen waarom het vaak een virus genoemd wordt. Hoewel sommige gebruikers in staat zijn om deze systeem tool te verwijderen door het gewoon uit het Controlepaneel te verwijderen, komt de meerderheid het probleem en het pop-up bericht tegen dat de handmatige verwijdering verstoort en stelt “U heeft onvoldoende toegang om de One System Care POT te verwijderen. Neem contact op met uw systeembeheerder.”. Als deze pop-up niet verschijnt op je systeem dan kan je gewoon de ongewenste toepassing verwijderen door onze stap voor stap instructies hieronder te volgen, als het scherm echter geblokkeerd wordt, zal je meer gesofitiveerde malware verwijderingstools nodig hebben.

Onze onderzoekers ontdekten dat de beste One System Care virus detecteren en verwijderen software Spyhunter en Malwarebytes, Reimage was. Aangezien deze potentieel ongewenste toepassing nu reeds een tijdje actief is, zijn de meeste van de gesofisticeerde antivirus tools in staat om het detecteren, maar pas om voor Rogue anti-spyware software, bij het kiezen. Gebruik gewoon eentje ervan om een gratis scan uit te voeren en volg dan naderhand de gegeven instructies om verlost te worden van de malware.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals De One System Care Pot en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals De One System Care Pot en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Hoe De One System Care POT te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals De One System Care POT installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan De One System Care POT .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder De One System Care POT van uw browsers

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-one-system-care-pup

Removal guides in other languages

One System Care PUP (en) 
One System Care PUP (se) 
PUP: One System Care (de)  Flag of Germany
One System Care PUP (pt) 
One System Care PUP (fr) 
Il PUP One System Care (it) 
One System Care PUP (es) 
One System Care PUP (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.