DealsRuS Ads - Hoe Te Verwijderen?

 

DealsRuS is adware die willekeurige computers infiltreert en vele advertenties weergeeft die omleiden naar gesponsorde websites om zo webverkeer te creëren. U weest best voorzichtig met zulke advertenties, want ze leiden gebruikers vaak om naar potentieel gevaarlijke websites en veroorzaken zo privacy-gerelateerde problemen. Om er meer over te leren, kan u verder lezen in dit artikel.

Op de één of andere manier zal u advertenties van DealsRuS moeten verwijderen als u ze hebt opgemerkt in uw browsers. De beste manier om dat te doen, is het uitvoeren van een systeemscan met behulp van Spyhunter, StopZilla of een ander betrouwbaar anti-malware programma. Voor een manuele verwijderoplossing, kan u onze handleiding volgen voor het handmatig elimineren van advertenties van DealsRuS. U vindt het onder dit artikel.

Over DealsRuS advertenties

Advertenties van DealsRuS bevatten meestal informatie over shopping, zoals coupons, kortingscodes en meer. Maar ze zijn allemaal gerelateerd aan verscheidene online verkopers. Elke advertentie bevat gesponsorde links naar hun websites. Als u erop klikt, zal u ervoor zorgen dat de adware-makers geld verdienen. Ook zal u helpen om het webverkeer naar deze pagina’s te verhogen. Houd in het achterhoofd dat advertenties van DealsRuS links kunnen bevatten naar kwaadaardige pagina’s, zodat u het risico loopt dat uw computer geïnfecteerd wordt. Ook kan u op deze manier andere ongewenste applicaties naar uw systeem downloaden.

Zelfs als u advertenties van DealsRuS aantrekkelijk vindt (zeker als u kortingen wil krijgen voor online shoppen) klikt u er best niet op in gelijk welke omstandigheid. Zorg ervoor dat u de adware verwijdert om er zeker van te zijn dat het u niet betrekt bij andere kwaadaardige activiteiten. DealsRuS kan uw browsergewoonten opvolgen en zelfs toegang krijgen tot uw gevoelige gegevens. Zo kan het uw privacy schenden en u betrekken bij andere marketing gerelateerde campagnes. Vanzelfsprekend verwijdert u advertenties van DealsRuS dan ook best zo snel mogelijk van uw systeem.

Distributiemethoden van advertenties van DealsRuS

Er zijn een aantal methoden waarmee DealsRuS binnengeraakt in computers. De meest populaire is het bundelen met gratis downloads. Dit betekent niet dat u het downloaden van programma’s van het internet moet vermijden. Maar u weest best zeer voorzichtig tijdens het installatieproces. Als het mogelijk is, kiest u best steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Zorg ervoor dat u weet wat u installeert. Klik nooit op ‘next’ of ‘agree’ zonder eerst alle informatie te lezen. Neem ook zeker een grondig kijkje in de algemene voorwaarden van uw gratis software.

Soms kan de DealsRuS adware worden geïnstalleerd op uw pc via geïnfecteerde mails en websites. Probeer om e-mails van de spam categorie niet te openen en vermijd websites die een twijfelachtige reputatie hebben. Om advertenties van DealsRuS te verwijderen, volgt u de handleiding onderaan.Automatische tools DealsRuS Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DealsRuS Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van advertenties van DealsRuS

Hoe Ads by DealsRuS te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DealsRuS Ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DealsRuS Ads van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Ads by DealsRuS en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealsRuS Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by DealsRuS verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DealsRuS Ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast Ads by DealsRuS of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealsRuS Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Ads by DealsRuS verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DealsRuS Ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DealsRuS, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DealsRuS Ads verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DealsRuS Ads van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Ads by DealsRuS verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DealsRuS Ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Ads by DealsRuS, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DealsRuS Ads

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 14, 2015 09:08, mei 14, 2015 09:08
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *