DealWifi - Hoe te verwijderen

DealWifi

DealWifi is een typische adware toepassing – ten eerste komt het in het geniep en illegaal op je system terecht en begint dan je browsers te overspoelen met allerlei advertenties. Als je deze advertenties dus beu bent tijdens het surfen, moet je de nodige actie ondernemen en DealWifi onmiddellijk verwijderen.

DealWifi kan manueel of automatisch verwijdert worden, kies dus de methode die je het beste ligt. Als je nog geen ervaring hebt met het verwijderen van virussen zoals DealWifi raden we aan om dit automatisch te doen. Op deze manier wordt het virus snel verwijdert.

Download een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Spyhunter of Malwarebytes, installeer deze op je computer en voer dan een volledige scan uit van alle op je harde schijf bewaarde bestanden. Eén van deze toepassingen zou onmiddellijk het virus moeten detecteren en voor goed verwijderen. Als je computer geïnfecteerd werd door andere virussen, zal het deze ook detecteren en verwijderen, het is dus verstandig om het op je pc te laten staan.

Als je de voorkeur geeft aan een manuele verwijdering, scroll dan helemaal nar onderaan dit artikel – hier zal je onze stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor DealWifi vinden. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel DealWifi te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van DealWifi moet je dit artikel lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de DealWifi adware

Hoewel het omschreven wordt als een nuttige toepassing die je zowel tijd als geld zal laten besparen tijdens het online winkelen, door je te voorzien van allerlei coupons, deals en commerciële aanbiedingen, is dit niet waar. DealWifi staat officieel geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster met daarop een advertentie geopend worden.

DealWifi is net zoals een adverteer netwerk voor cyber criminelen. Aangezien ze verbannen werden van alle legitieme adverteer netwerken, zoals Google of Facebook ads, gebruiken ze adware zoals deze om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te leiden. Dit gezegd zijnde, als je DealWifi op je computer laat staan, hebben verschillende cyber criminelen rechtstreeks toegang tot je op je browsers en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

Een andere ongewenste eigenschap van DealWifi is het verzamelen van data. Zodra het geïnstalleerd is zal het je persoonlijke informatie beginnen verzamelen, zoals je surf geschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte sites en zelfs je e-mail en IP adres. Daarna passen ze hun advertenties aan volgens de verzamelde data wat hen voor jou nog relevanter en aanlokkelijker maakt. Dit is het hoofddoel van DealWifi omdat ze betaald worden per klik die jij doet.

De distributiemethodes van de DealWifi adware

Je kan geïnfecteerd worden met DealWifi door gewoon een freeware te downloaden en te installeren. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speller download en installeert, bestaat de kans dat ook DealWifi gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je het beseft. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van de freeware.

Sla geen stappen over en kies steeds voor de aangepaste of geavanceerde installatiemethode indien mogelijk. Op deze manier krijg je alle beschikbare opties te zien en kan je de nodige wijzigingen aanbrengen. Doe dit niet te snel omdat de belangrijkste gegevens in een klein lettertype kunnen worden getoond en je mag deze niet overslaan. Als je tijdens de installatie merkt dat er bijkomende software geïnstalleerd wordt – sta dan niet toe dat deze installatie voltooid wordt omdat het DealWifi of een andere malware kan zijn.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Dealwifi en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Dealwifi en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van DealWifi Advertenties

Hoe DealWifi te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DealWifi installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DealWifi .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DealWifi van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DealWifi en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealWifi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopDealWifi verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DealWifi. Klik op het icoon met de prullenbak naast DealWifi of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DealWifi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopDealWifi verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DealWifi of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealWifi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DealWifi verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopDealWifi verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DealWifi. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DealWifi, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DealWifi

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-dealwifi

Removal guides in other languages

DealWifi (en) 
DealWifi (es) 
DealWifi (pt) 
DealWifi (de)  Flag of Germany
DealWifi (it) 
DealWifi (fr) 
DealWifi (jp) 

One response to “DealWifi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.