Decrypt Protect Virus - Hoe te verwijderen

Decrypt Protect Virus

Het Decrypt Protect virus is een programma geclassificeerd als ransomware. Het is een programma dat computergebruikers probeert angst aan te jagen en op te lichten. Het beweert dat de gebruikers een wet hebben overtreden en vraagt hen een boete van $200 te betalen. Het Decrypt Protect virus beschuldigt u dus van het gebruiken en distribueren van auteursrechtelijk materiaal en pornografische bestanden. Het blokkeert uw computer compleet, en ontzegt u de toegang tot uw programma’s. U hebt 48 uur om de boete te betalen, volgens het virus, want anders zullen er nog serieuzere consequenties komen.

Het Decrypt Protect virus is feitelijk niet gerelateerd aan een legale institutie. Het werd ontworpen door cybercriminelen om computergebruikers te overtuigen geld te betalen voor niks. Deze beschuldigingen over het overtreden van de wet zijn niet legitiem en ze moeten dus worden genegeerd. Het bericht van het Decrypt Protect virus kan er overtuigend uitzien, maar u moet zulke meldingen steeds betwijfelen, want de officiële autoriteiten zullen u nooit op deze manier benaderen (door het blokkeren van uw computer op afstand) om u te informeren over een overtreden wet en ze gebruiken ook geen betalingsmethoden zoals prepaid kaarten.

Het Decrypt Protect virus infiltreert computers met behulp van Trojaanse infecties die in staat zijn om willekeurige computers binnen te komen zonder dat gebruikers daarvan op de hoogte zijn. Eens binnen, past het programma uw systeeminstellingen aan zodat het uw computer meteen kan blokkeren. Hoe eng de situatie ook lijkt, laat u niet vangen door deze oplichterij.

U moet het Decrypt Protect virus zo snel mogelijk van uw computer verwijderen wanneer u het detecteert in uw systeem. Als een geïnfecteerde computer meer dan één gebruikersaccount heeft en ten minste één van deze accounts is niet geblokkeerd, dan is het inloggen op een niet-geïnfecteerd account de makkelijkste manier om een infectie te verwijderen. Daarna kan u de hele computer scannen met een anti-malware programma zoals Reimage, spyhunter. U kan ook Systeemherstel gebruiken. Herstel uw computer naar een datum voor de infectie. Merk op dat terwijl de blokkade verwijderd kan zijn, het virus nog steeds in uw computer kan zitten. Daarom is het zeer belangrijk om een volledige systeemscan uit te voeren met behulp van anti-malware hulpmiddelen.

Als u geen van bovenstaande methoden kan of mag gebruiken, probeert u best de computer opnieuw op te starten en tijdens het opstarten op F8 te drukken. Nu kan u proberen om de Veilige Mode te selecteren. Als het virus dit blokkeert, selecteert u Veilige Mode met Netwerkmogelijkheden. Als ook dat geblokkeerd is, selecteert u Veilige Mode met command prompt. Doe het volgende:

Verwijdering van het Decrypt Protect virus met Veilige mode of Veilige mode met netwerkmogelijkheden

  1. Wanneer uw computer in de benodigde mode werkt, lanceert u MSConfig;
  2. Schakel opstartitems rundll32 uit die applicaties van Application Data aanzetten. Merk op dat deze de typische locaties zijn voor het Decrypt Protect virus, maar ook andere kunnen worden gebruikt;
  3. Herstart het systeem nogmaals;
  4. Scan met https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om bestanden van het Decrypt Protect virus te identificeren en te verwijderen.

Hier is een video van een gelijkaardig virus die illustreert wat te doen om het te verwijderen:

Verwijdering van het Decrypt virus met Veilige Mode met Command Prompt

  1. Wanneer uw computer in de benodigde mode werkt, voert u Regedit uit;
  2. Zoek naar WinLogon Entries. Schrijf alle bestanden neer die het refereert en niet explorer.exe of leeg zijn. Vervang ze door explorer.exe.
  3. Zoek in het register naar bestanden van het Decrypt Protect virus en verwijder de registersleutels die de bestanden refereren.
  4. Probeer opnieuw op te starten en te scannen met spyhunter.
  5. Als dit mislukt, kan u proberen om Systeemherstel uit te voeren vanuit de veilige mode met command prompt (rstrui.exe).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Decrypt Protect Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Decrypt Protect Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Decrypt Protect Virus

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-decrypt-protect-virus

Removal guides in other languages

Decrypt Protect Virus (de)  Flag of Germany
Decrypt Protect Virus (en) 
Le virus Decrypt Protect (fr) 
Virus Decrypt Protect (es) 
Decrypt Protect vírus (pt) 
Decrypt Protect Virus (it) 
Decrypt Protect ウイルス (jp) 
Decrypt Protect Virus (dk) 
Decrypt Protect 바이러스 (kr)  Flag of South Korea
Decrypt Protect Virus (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.