DNS Unblocker - Hoe Te Verwijderen?

 

DNS Unblocker is een toepassing die erg lijkt op DNS block, maar het is niet hetzelfde. Beide toepassingen zijn een adware en delen gelijkaardige namen.

Als je computer geïnfecteerd is met DNS Unblocker, zal je te maken krijgen met veel advertenties op al je browsers. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend, maar nog eens kwaadaardig ook, daarom raden we je ook aan om het zo snel mogelijk te verwijderen. Dit virus kan voor ernstige cyber veiligheid problemen zorgen.

Als je ontdekt hebt dat je computer geïnfecteerd werd met malware maar je weet niet hoe je het moet verwijderen, ben je aan het juiste adres – in dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe DNS Unblocker te verwijderen, manueel of automatisch, deze keuze is aan jouw.

Als het de eerste keer is dat je een virus zoals DNS Unblocker verwijdert raden we je aan om het automatisch te doen – het is makkelijker en neemt minder tijd in beslag. Zorg er gewoon voor dat je jezelf een betrouwbare anti-malware toepassing aanschaft, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes en scan er je computer mee. Normaal zou deze het virus in een paar minuten moeten detecteren. Het zal ook je systeem beschermen tegen gelijkaardige dreigingen in de toekomst, dus loont het de moeite om het te laten staan.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je DNS Unblocker ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele DNS Unblocker verwijdering handleding gemaakt om je hierbij te helpen – scroll naar het einde van dit artikel en bekijk hem even. Probeer alle stappen correct uit te voeren en dan zal je in staat om zelf, manueel DNS Unblocker te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je te helpen. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van DNS Unblocker, moet je dit artikel verder lezen.

Over de DNS Unblocker adware

Hoewel het er uitziet als een legitieme toepassing die je surf ervaring zal verrijken, is dit niet waar. Zodra DNS Unblocker op je pc zit zal het je overspoelen met verschillende advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan tevens ten alle tijden ook een nieuw tabblad of zefs venster geopend worden op je browser.

Meestal verschijnen advertenties door DNS Unblocker op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om specifieke goederen te kopen tegen een aantrekkelijk prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je er op te laten. We raden je aan om dit niet te doen, omdat anders je computer geïnfecteerd kan worden met andere virussen en als je probeert om iets te kopen op een website die gepromoot wordt door DNS Unblocker kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

DNS Unblocker is net een adverteer netwerk voor cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Aangezien ze verbannen zijn van alle legitieme adverteer netwerken zoals Google of Facebook advertenties, gebruiken ze adware zoals deze om hun sites te promoten en verkeer naar hen te leiden. Dit gezegd zijnde, als je DNS Unblocker op je pc laat staan, zijn allerlei cyber criminelen in staat om je direct te bereiken op je web browsersen dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethoden van de DNS Unblocker adware

DNS Unblocker wordt op dezelfde manier verspreid als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die gratis gedownload kan. Bijvoorbeeld als je de één of andere media speler of download manager download en installeert, bestaat de kans dat ook DNS Unblocker gedownload en geïnstalleerd gaat worden zonder dat je hiervan op de hoogte bent. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je steeds de nodige aandacht schenken aan het installatieproces van de freeware en je computer beveiligen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools DNS Unblocker verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected DNS Unblocker files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van DNS Unblocker Advertenties

Hoe DNS Unblocker te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals DNS Unblocker installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan DNS Unblocker en gerelateerde parasieten als DNS Block , Instant Support , Intsearch.info , High Stairs .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder DNS Unblocker van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan DNS Unblocker en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DNS Unblocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DNS Unblocker verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan DNS Unblocker. Klik op het icoon met de prullenbak naast DNS Unblocker of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan DNS Unblocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top DNS Unblocker verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan DNS Unblocker of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DNS Unblocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe DNS Unblocker verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou DNS Unblocker van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top DNS Unblocker verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij DNS Unblocker. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met DNS Unblocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding DNS Unblocker

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
november 22, 2015 09:50, november 22, 2015 09:50
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *