Dream Scan Soft - Hoe te verwijderen

Dream Scan Soft

Dream Scan Soft is een malafide anti-virusprogramma dat geïnstalleerd wordt op computers zonder de toestemming van de gebruiker. Het maakt gebruik van Trojaanse virussen zodat de besmetting onopgemerkt blijft. Eenmaal probeert het programma u te overtuigen dat uw computer met virussen besmet is en de enige oplossing is de volledige versie van Dream Scan Soft aan te schaffen zodat alle problemen opgelost worden. 

Het programma gebruikt een onechte scanner die gestart wordt elke keer als u Windows opstart. Het doet alsof het op zoek gaat naar virussen in uw computer en doet vervolgens verslag over het aantal bedreigingen dat is opgespoord. De resultaten van de Dream Scan Soft zijn echter niet echt. De databank van het programma is helemaal leeg en daarom kan het geen enkele besmetting voor u opsporen. Het is niets anders dan een poging om geld uit uw zak te kloppen. 

Dream Scan Soft toont ook vele veiligheidswaarschuwingen en beweert dat uw systeem risico loopt. Deze waarschuwingen worden getoond terwijl u op uw computer werkt en proberen u alleen maar te overtuigen om dit malafide programma aan te schaffen. Vertrouw dit soort oplichtpraktijken niet omdat u er alleen maar geld mee zult verliezen. 

Om Dream Scan Soft van uw computer te verwijderen en de problemen echt op te lossen, kunt u het beste gebruik maken van een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter of een ander beveiligingsprogramma dat u vertrouwt. Vergeet niet de meest recente versie van uw beveiligingssoftware te downloaden zodat ook de nieuwste ongewenste programma’s opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Dream Scan Soft en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Dream Scan Soft en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-dream-scan-soft

Removal guides in other languages

Dream Scan Soft (en) 
Dream Scan Soft (de)  Flag of Germany
Dream Scan Soft (fr) 
Dream Scan Soft (es) 
Dream Scan Soft (it) 
Dream Scan Soft - antivírus falso (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.