Dts.search-results.com virus - Hoe te verwijderen

Dts.search-results.com virus

Het Dts.search-results.com virus is een browserkaper dat problemen veroorzaakt op de browsers Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Het programma dringt willekeurige computers binnen via gratis software dat van het internet gedownload kan worden. Het gebruik van dit soort programma’s is de populairste manier voor cybercriminelen om producten te promoten. 

Het Dts.search-results.com virus wijzigt de instellingen van uw startpagina en standaardzoekmachine. Het vraagt de gebruiker geen toestemming en u zult het pas opmerken als het programma als op uw systeem is geïnstalleerd. Het irritantste van deze besmetting is dat u continu naar irrelevante websites wordt doorverwezen. Dit kost veel tijd en zorgt voor veel frustraties. U standaardzoekmachine wordt gewijzigd in search.ask.com. Het doel van het Dts.search-results.com virus is om de bezoekersaantallen voor bepaalde websites kunstmatig te verhogen en gegevens verzamelen over uw internetactiviteiten. Het programma slaat bijvoorbeeld uw geschiedenis en cookies op en gebruikt deze informatie van marketingdoeleinden. Direct nadat de ongewilde software is geïnstalleerd zult u veel advertenties te zien krijgen tijdens het internetten. 

Als u wilt voorkomen dat dit soort toepassingen op uw computer belanden, let dan goed op wanneer u programma’s downloadt. Lees elk stap van het installatieproces zorgvuldig door zodat u kunt zien of er extra programma’s aan de installatie worden toegevoegd. Vaak zijn er vooraf een aantal vinkjes ingeschakeld en als u deze niet uitzet worden er automatisch toepassingen op uw systeem geïnstalleerd. U moet het Dts.search-results.com virus direct van uw systeem verwijderen zodra u het op uw computer heeft aangetroffen. Volg onderstaande gids die uitlegt hoe u dit het beste kunt doen: 

1. Verwijder ALLE onbekende browsertoevoegingen en programma’s die aan Dts.search-results.com verwant zijn. Programma’s die op dezelfde dag zijn geïnstalleerd maar niet dezelfde naam hebben, moet u ook verwijderen. 

2. Voer een systeemscan uit met Spyhunter, Hitman Pro en adwcleaner om virussen te verwijderen die tegelijkertijd uw systeem binnen zijn gedrongen. 

3. Herstel uw zoekmachine en verwijder Dts.search-results.com uit de lijst: 

Dts.search-results.com virus verwijderingsinstructies voor Internet Explorer: 

  • Open Internet Explorer en ga naar ‘Extra‘ → ”Invoegtoepassingen Beheren’.
  • Kies ‘Werkbalken en uitbreidingen’ en verwijder alle programma’s van Dts.search-results.com uit de lijst.
  • Kies ‘Zoekmachines’ → selecteer de zoekmachine die u voorheen gebruikte en stel het als standaardzoekmachine in. Daarnaast kunt u “voorkomen dat in programma’s wijzigingen aan mijn standaardzoekmachine worden voorgesteld” selecteren.
  • Ga naar ‘Extra’ → ‘Internetopties’ en selecteer de tab ‘Algemeen’. Klik op ‘Standaard gebruiken’ of voer uw eigen website, google.com of iets anders in. Klik dan ‘OK’ om de wijzigingen op te slaan.

Dts.search-results.com virus verwijderingsinstructies voor Mozilla Firefox: 

  • Open Mozilla Firefox, ga naar ‘Extra’ → ‘Add-ons’.
  • Kies ‘Extensies’ → Klik op Dts.search-results.com en ‘Verwijderen’.
  • Ga naar ‘Extra’ → ‘Opties’ en herstel de startpagina of wijzig het naar google.com.

Dts.search-results.com virus verwijderingsinstructies voor Google Chrome: 

  • Klik op het pictogram ‘Google Chrome aanpassen en beheren’ en kies ‘Instellingen’.
  • Kies ‘Instellingen’ en wijzig de startpagina in google.com en klik op de knop ‘Zoekmachines Beheren’.
  • Kies ‘Google’ en stel het in als uw standaardzoekmachine.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Dts Search Results Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Dts Search Results Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding Dts.search-results.com virus

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-dts-search-results-com-virus

Removal guides in other languages

Dts.search-results.com virus (en) 
Le virus Dts.search-results.com (fr) 
Virus Dts.search-results.com (es) 
Dts.search-results.com Virus (de)  Flag of Germany
Dts.search-results.com vírus (pt) 
Dts.search-results.com (lt) 
Dts.search-results.com virus (it) 
Dts.search-results.com virus (se) 
Dts.search-results.com virus (dk) 
Dts.search-results.com ウイルス (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.