EpicScale - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: PUP
 

EpicScale wordt gecategoriseerd als PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma). Het treedt computers binnen op een kwaadaardige manier en gebruikt ze illegaal voor marketing doeleinden.

U kan z’n officiële website bezoeken op www.epicscale.com en een aandachtiger kijkje nemen in deze applicatie. Het wordt gepresenteerd als een handig hulpmiddel dat de kracht van uw computer zou moeten gebruiken om het te richten naar goede doelen. Maar exacter gebruikt het de kracht van uw computer om bitcoins te mijnen. Het is een winstmakende activiteit want bitcoins kunnen ook echt worden geconverteerd naar andere munteenheden zoals de dollar en euro. De makers van de applicatie melden dat een groot deel van de gemijnde bitcoins zal worden gedoneerd aan een aantal goede doelen over de hele wereld, en dat ze ook een deel zullen nemen voor zichzelf, voor het werk dat ze verrichten.

EpicScale

Deze beschrijving klinkt zeer mooi, maar in de realiteit zit het een beetje anders. Er zijn een aantal recente meldingen over het reizen van EpicScale gebundeld met Utorrent updates en een programma zelf. Laten we het zo zeggen: als u EpicScale hebt gedownload en geïnstalleerd en hebt beslist dat het een handige applicatie is die u zelf wil gebruiken, dan is dat helemaal ok. U hebt het recht hiervoor, ongeacht van het feit of het een nutteloos of handig programma is. Maar als u zich het installeren van EpicScale op uw computer niet herinnert en u nu pas hebt ontdekt dat het aan het werk is op uw computer, dan moet u het meteen verwijderen.

De makkelijkste manier om dit te doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla en het scannen van uw computer. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en voorgoed verwijderen in een aantal seconden. Daarenboven zal het uw systeem in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Dus het is een goed idee om zo’n hulpmiddel geïnstalleerd te houden op uw computer. U kan ook een ander anti-malware programma gebruiken naar keuze.

Automatische tools EpicScale verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected EpicScale files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

EpicScale schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 29, 2015 07:32, maart 29, 2015 07:32
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *