EpicScale - Hoe te verwijderen

EpicScale wordt gecategoriseerd als PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma). Het treedt computers binnen op een kwaadaardige manier en gebruikt ze illegaal voor marketing doeleinden.

U kan z’n officiële website bezoeken op www.epicscale.com en een aandachtiger kijkje nemen in deze applicatie. Het wordt gepresenteerd als een handig hulpmiddel dat de kracht van uw computer zou moeten gebruiken om het te richten naar goede doelen. Maar exacter gebruikt het de kracht van uw computer om bitcoins te mijnen. Het is een winstmakende activiteit want bitcoins kunnen ook echt worden geconverteerd naar andere munteenheden zoals de dollar en euro. De makers van de applicatie melden dat een groot deel van de gemijnde bitcoins zal worden gedoneerd aan een aantal goede doelen over de hele wereld, en dat ze ook een deel zullen nemen voor zichzelf, voor het werk dat ze verrichten.

EpicScale

Deze beschrijving klinkt zeer mooi, maar in de realiteit zit het een beetje anders. Er zijn een aantal recente meldingen over het reizen van EpicScale gebundeld met Utorrent updates en een programma zelf. Laten we het zo zeggen: als u EpicScale hebt gedownload en geïnstalleerd en hebt beslist dat het een handige applicatie is die u zelf wil gebruiken, dan is dat helemaal ok. U hebt het recht hiervoor, ongeacht van het feit of het een nutteloos of handig programma is. Maar als u zich het installeren van EpicScale op uw computer niet herinnert en u nu pas hebt ontdekt dat het aan het werk is op uw computer, dan moet u het meteen verwijderen.

De makkelijkste manier om dit te doen is het downloaden van een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla en het scannen van uw computer. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en voorgoed verwijderen in een aantal seconden. Daarenboven zal het uw systeem in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties. Dus het is een goed idee om zo’n hulpmiddel geïnstalleerd te houden op uw computer. U kan ook een ander anti-malware programma gebruiken naar keuze.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Epicscale en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Epicscale en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-epicscale

Removal guides in other languages

EpicScale (en) 
EpicScale (it) 
EpicScale (es) 
EpicScale (se) 
EpicScale (fr) 
EpicScale (jp) 
EpicScale (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.