Extreme Blocker - Hoe Te Verwijderen?

 

Extreme Blocker is een adware-programma dat de instellingen van Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome aanpast en uw browseractiviteiten onderbreekt. Het is een onnodige browserextensie die oneerlijke methodes gebruikt om willekeurige webbrowsers te infiltreren. Meestal wordt het gebundeld met verscheidene gratis programma’s die u van het internet kan downloaden zoals muziek- en videospelers, download managers en meer. Eens binnen, genereert het veel opdringerige advertenties die u niet alleen proberen om te leiden naar gesponsorde websites, maar ook een risico betekenen voor uw systeem om geïnfecteerd te geraken door spyware en andere gevaarlijke bedreigingen.

Extreme Blocker genereert meestal advertenties die shopping-aanbiedingen, deals, coupons, prijsvergelijkingen en dergelijke aanbieden. De eerste keer dat u ze opmerkt, kan u ze aantrekkelijk vinden en misschien klikt u er dan wel op om de aanbiedingen te bekijken. Maar u zal snel ontdekken dat advertenties van Extreme Blocker zeer vervelend zijn aangezien ze nooit stoppen. De enige manier om deze situatie op te lossen, is het verwijderen van Extreme Blocker van uw computer. Het wordt aangeraden dat te doen om geen verdere problemen te krijgen.

Adware als Extreme Blocker is vaak geprogrammeerd om de browseractiviteiten van gebruikers te volgen. Dit is ook de reden waardoor de meeste advertenties van deze adware gerelateerd zijn aan uw recente zoekopdrachten. Niet enkel helpt deze methode om meer kliks te krijgen, maar zo krijgt het programma ook uw persoonlijke informatie als e-mails, IP-adres en wachtwoorden samen met andere gegevens. Als het deze informatie naar derden verzendt, kunnen zij u betrekken bij marketing gerelateerde projecten. Daarnaast kunnen computerhackers zo inloggen op één van uw accounts en zelfs geld stelen. Zoals u kan zien is Extreme Blocker geen onschuldige applicatie.

Wees voorzichtiger met uw downloads van het internet en vermijd gelijkaardige infecties in de toekomst. Als u een gebruiker bent die niet veel aandacht spendeert aan het installatieproces van nieuwe programma’s, kan u gemakkelijk toestaan dat additionele programma’s worden geïnstalleerd aan uw computer. Heel wat bundels worden standaard geïnstalleerd tenzij u de desbetreffende optie deselecteert. Door deze reden wordt u ten strengste aangeraden om te kiezen voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en elke stap na te kijken vooraleer op ‘next’ of ‘volgende’ te klikken. Dit zal ervoor zorgen dat u ongewenste downloads kan vermijden.

Indien uw computer al is geïnfecteerd, verwijdert u Extreme Blocker best zo snel mogelijk. Er zijn twee manieren om dat te doen. U kan dit manueel of automatisch uitvoeren. Een automatische verwijdering is gemakkelijker en sneller, zeker wanneer u geen ervaring heeft hiermee. Download een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter, Stopzilla of Malwarebytes en scan uw pc ermee. Het zal Extreme Blocker meteen detecteren en verwijderen. Ook zal het uw computer ontdoen van andere gelijkaardige infecties. Als u geen additionele software wil downloaden om dit uit te voeren, kan u proberen om de adware manueel te verwijderen. Volg gewoon onze stap-voor-stap handleiding voor het handmatig verwijderen van Extreme Blocker onder dit artikel. Vergeet niet de instellingen van uw geïnfecteerde browsers manueel opnieuw in te stellen na het verwijderen van dit virus.Automatische tools Extreme Blocker verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Extreme Blocker files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Extreme Blocker

Hoe Extreme Blocker te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Extreme Blocker installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Extreme Blocker en gerelateerde parasieten als Conduit Redirect .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Extreme Blocker van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Extreme Blocker en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Extreme Blocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Extreme Blocker verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Extreme Blocker. Klik op het icoon met de prullenbak naast Extreme Blocker of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Extreme Blocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Extreme Blocker verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Extreme Blocker of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Extreme Blocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Extreme Blocker verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Extreme Blocker van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Extreme Blocker verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Extreme Blocker. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Extreme Blocker, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
mei 24, 2015 08:09, mei 24, 2015 08:09
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *