Fake Activation Support 1-877-784-7461 Pop-up - Hoe Te Verwijderen?

 

Zoals de harde realiteit het wil, zijn technische ondersteuning zwendels een miljoenen business. Wat maakt hen zo speciaal? Wel, misdadigers geloven dat hun slachtoffers niets anders dan pesten zonder ruggengraat zijn die naar hun pijpen dansen. Fake Activation Support 1-877-784-7461 is weer maar eens een ander compromitterend bod tegen gebruikers en hun perceptie niveau. Je moet zien dat zulke inhoud vreemd, is op zen minst gezegd, en alles doen wat binnen je mogelijkheden ligt om niet op de paniek knop te drukken. Specifiek probeert de Fake Activation Support 1-877-784-7461 online zwendel gebruikers te overtuigen dat hun computers te maken hebben met infecties. Er verschijnt een pop-up, die je systeem vergrendelt en alles voorziet van een zwarte achtergrond: vanaf dit punt wordt het je niet meer toegestaan om verder te gaan met je virtuele taken.

Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up

De Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up zal een tekst zoals de volgende tonen:

Geef een productsleutel in om Windows te activeren

Je productsleutel zou zich op de doos van je Windows DVD moeten bevinden of in een mail die aantoont dat je Windows gekocht hebt. Je moet aangemeld zijn als beheerder om een productsleutel voor het activeren van Windows in te voeren.

Activatie Support – 1-877-784-7461

Echte meldingen van gecertifieerde Windows techniekers vragen je niet achter de productsleutel. De Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up kan je scherm vergrendelen. In feite om te prevaleren, heeft de adware infectie je Windows registerwaarden aangepast om zodoende samen met je andere toepassingen gestart te worden zodra de pc opgestart wordt. Er wordt hiervoor geen toestemming aan je gevraagd. Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up ziet er geloofwaardig uit. Het is echter gewoon een andere cyber zwendel zodat je het voorziene nummer zou bellen. Het is zelfs zo dat als je de hulplijn niet contacteert je vrijwillig een cold-call aangaat. Zelfs als je de Windows productsleutel ingeeft, zal je pc niet ontgrendeld worden. Dit is het moment waarop misdadigers hopen dat hun telefoon rinkelt. Zodra je de Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up line contacteert, zal men je een soort van producten of services aanbieden. Verkopers kunnen er zeer op aandringen dat je hun items koopt. Deze aanbiedingen zullen, zonder twijfel, duister en niet de moeite waard zijn.

De distributiemethodes van de Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up

Beveiliging analisten zijn te weten gekomen dat de adware die de Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up genereert, verdeeld wordt via een zeer betrouwbare en succesvolle techniek: mails met geïnfecteerde bijlagen. De infectie kan zichzelf vermommen als een uitvoeringsbestand dat niet de intentie heeft om schade te veroorzaken. Dit is echter wat de misdadigers in gedachte hadden. Zelfs al lijken de berichten afkomstig te zijn van legitieme bedrijven of betrouwbare mensen. Controleer alles tweemaal of zelfs driemaal voor je een bijlage download. In het slechtste geval installeer je het uitvoeringsbestand van een ransomware virus en loopt je pc een extreem risico. Maak je spam mappen regelmatig leeg en open ze niet. Nieuwsgierigheid heeft reeds veel slachtoffers gemaakt: wordt er geen van.

Om de Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up uit te schakelen, moet je anti-malware tools zoals Reimage, Spyhunter of Hitman gebruiken. Een manuele verwijdering kan je ook helpen om ervan verlost te worden.Automatische tools Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Fake Activation Support 1-877-784-7461 Pop-up files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manual verwijdering van de Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up

Hoe Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up. Klik op het icoon met de prullenbak naast Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Fake Activation Support 1-877-784-7461 pop-up, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
augustus 10, 2016 07:45, augustus 10, 2016 07:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *