FastAgain PC Booster - Hoe te verwijderen

FastAgain PC Booster

FastAgain PC Booster is een door Activeris en Fiorentino Media Inc. ontwikkeld optimalisatie programma. De software belooft om uw systeembestanden schoon te maken, uw computer sneller te laten lopen en zijn algemene prestaties te verbeteren. Het programma wordt echter vaak geleverd met andere gratis downloads, zonder dit er apart bij te vermelden en sommige gebruikers vinden de activiteiten verdacht overkomen. Alhoewel het systeemfouten zou kunnen detecteren, overdrijft het programma over haar mogelijkheden. Als u daarom besluit om voor de volledige versie te betalen zult u later waarschijnlijk erg teleurgesteld zijn. 

FastAgain PC Booster biedt een gratis scan optie aan waardoor sommige gebruikers denken dat het een gratis programma is. Echter, als u de scan wilt voltooien en de gedetecteerde systeemfouten wilt herstellen wordt u gevraagd om $29.97 voor de licentie te betalen. Het programma raadt vaak aan om systeembestanden te verwijderen die geen invloed op de werking van uw computer hebben en daarom onnodig zijn om te verwijderen. Dit leidt tot een conclusie dat het niet waard is om voor FastAgain PC Booster te betalen. 

Een andere reden waarom dit optimalisatie programma verdacht wordt, is omdat u vereist bent om uw persoonlijke gegevens op te geven en omdat het verschillende programma’s van derden probeert te promoten. Als u besluit om de proefversie te instaleren, zal FastAgain PC Booster u vragen om een formulier in te vullen met uw voornaam, achternaam en emailadres. Op een later moment kan deze informatie worden gebruikt om verschillende producten en diensten te adverteren.

Wanneer u merkt dat het programma scan functies vertoont, wordt het aanbevolen om FastAgain PC Booster van uw computer te verwijderen,helemaal als u dit programma nooit zelf hebt geïnstalleerd. Ga naar uw configuratiescherm, toevoegen/verwijderen programmalijst en deinstalleer het programma hier. We raden u aan om een volledige systeemscan uit te voeren met Spyhunter, Malwarebytes Anti-Malware of een ander gerenommeerd programma dat u vertrouwt, om ervoor te zorgen dat u geen schadelijke items op uw computer heeft. Vergeet niet om uw anti-spyware naar de nieuwste versie bij te werken om de beste prestaties te waarborgen. 

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Fastagain Pc Booster en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Fastagain Pc Booster en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding FastAgain PC Booster

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-fastagain-pc-booster

Removal guides in other languages

FastAgain PC Booster (en) 
FastAgain PC Booster (it) 
FastAgain PC Booster (fr) 
FastAgain PC Booster (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.