Faststartpage.com - Hoe Te Verwijderen?

 

Faststartpage.com is weer maar eens een infectie die je computer kan aanvallen. Het staat geregistreerd als een browser hijacker, dus van zodra het op je systeem zit, zal het waarschijnlijk sommige browser instellingen wijzigen. Hoewel dit virus niet zo gevaarlijk is, raden we je niet aan om het te laten staan. Als je net ontdekt hebt dat Faststartpage.com actief is op je computer, maar je weet niet wat er mee aan te vangen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies voor het verwijderen ervan, hetzij handmatig of automatisch, de keuze is aan jou.

De makkelijkste en meest efficiënte manier om infecties zoals dit te verwijderen is door het automatisch te doen. Download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals SpyHunter of Reimage, installeer deze op je computer en voer er een volledige systeemscan mee uit. Beide toepassingen zouden de dreiging in een mum van tijd moeten detecteren en verwijderen. Ze zullen ook in de toekomst je pc beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus loont het de moeite om ze te laten staan. Je kan natuurlijk ook een andere anti-malware software gebruiken als je dat wil.

Als je echter geen bijkomende anti-malware software wilt downloaden, kan je Faststartpage.com ook handmatig verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding opgesteld voor Faststartpage.com – scroll helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk hem even. Doe je best om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, handmatig Faststartpage.com te verwijderen.

Als je moeilijkheden ondervond bij het verwijderen – vraag ons dan gerust om hulp via de onderstaande commentaar sectie. We zullen ons best doen om alles te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Faststartpage.com moet je dit artikel verder lezen.


Faststartpage.com_browser_hijacker_remove

Over de Faststartpage.com browser hijacker

Faststartpage.com probeert om het beeld van een betrouwbare en nuttige zoekmachine op te hangen, die Google, Yahoo of welke zoekmachine dan ook kan vervangen. Dit is echter niet waar en je mag het niet vertrouwen, we bevel trouwens aan om het niet te gebruiken.

Als je probeert om iets te zoeken met Faststartpage.com zal je veel gesponsorde resultaten opmerken die niet relevant zijn aan je zoekopdracht. Dit betekent dat je gewoon je tijd verdoet. Daarnaast, kunnen er zich ook allerlei kwaadaardige sites verbergen achter deze links, klik er dus niet op.

Als je klikt op een link, getoond door Faststartpage.com zal je onmiddellijk worden omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen, of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

Faststartpage.com werkt als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan bijna alle browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Faststartpage.com heeft ook wat eigenschappen van een browser hijacker – zodra het op je systeem zit zal het verschillende advertenties tonen op al je browsers. Deze kunnen in allerlei vormen komen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties getoond door Faststartpage.com op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je bepaalde goederen of diensten aanbieden tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in de van – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken zodat je erop zou klikken.

  Top De snelkoppeling van de kaper verwijderen (alle browsers) (optioneel):

Als uw browser de pagina Faststartpage.com opent tijdens het opstarten, probeer dit:

 • Klik met rechts op het pictogram van uw browser. Kies Eigenschappen;
  Shortcut properties
 • Open het tabblad Snelkoppeling;
  Remove url
 • Verwijder het onderdeel Faststartpage.com uit het doelveld.

  Top Hoe Faststartpage.com te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Faststartpage.com en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Faststartpage.com, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Automatische tools Faststartpage.com verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Faststartpage.com en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Faststartpage.com

 
Processen:
 

Faststartpage.com schermafbeeldingen

 
     
 
 
april 25, 2017 07:25, juli 26, 2017 14:17
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *