FBI Moneypak Virus - Hoe te verwijderen

FBI Moneypak Virus

FBI Moneypak Virus is één van de meest gevaarlijke ransomware dat een getroffen computer blokkeert en geld probeert te verkrijgen van de gebruikers. Het gebruikt de naam van de FBI en beschuldigt u van het breken van de wet door het verspreiden van pornografische bestanden. Volgens het bericht van het FBI-virus dient u een boete tussen de $200 en $400 te betalen afhankelijk van de versie. Het meldt u het geld te betalen via het Moneypak betalingssysteem wat erg raar is want geen enkele officiële instantie gebruikt zo’n manier om boetes te innen. Het is dan ook niets anders dan een oplichtingspraktijk.

Omdat niemand met de FBI omgaan trappen veel mensen in deze truc en betalen de boete. Omdat de geïnfecteerde computer volledig vergrendeld wordt, weten mensen vaak niet hoe ze een oplossing moeten vinden. Zelfs uw anti-virusprogramma wordt uitgeschakeld zodra het FBI MoneyPak Virus uw systeem binnendringt. Het betalen van de boete lijkt de enige oplossing. Helaas zal er niets veranderen wanneer u het geld overmaakt. Deze ransomware is duidelijk een manier van computer hackers om uw op te lichten en u geld af te troggelen. Ze weten met dit virus veel beveiligingen te omzeilen. Het kan binnenkomen in een bundel met gratis downloads. Het kan ook uw computer besmetten wanneer u kwaadaardige website bezoekt.

Verwijderingsmethodes voor het FBI Virus

Let op, er zijn verschillende versies van dit virus maar ze kunnen allen worden verwijderd, al is de ene makkelijker te verwijderen dan de andere. Het is lastig om direct de juiste methode op te sporen; als een methode niet werkt, ga dan over naar de volgende. We beginnen met de makkelijkste manier om het FBI Moneypak virus te verwijderen en gaan over tot meer complexe manieren.

De eenvoudigste manier om van het FBI Moneypak virus af te komen is uw PC te scannen met Spyhunter of malwarebytes via een systeembeheerdeeraccount. Als u niet het geluk heeft en geen onbesmet systeembeheeraccount heeft, zijn er andere opties:

 1. Start uw computer opnieuw op en toets F8 tijdens het opstarten.
 2. Kiest Veilige Modus met netwerkmogelijkheden.
 3. Start MSConfig.
 4. Schakel de opstartitems rundll32 uit en schakel elk toepassing van Application Data in.
 5. Start uw computer nogmaals opnieuw op.
 6. Scan met https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om het besmette bestand te vinden en verwijder het. Hier volgt een videogids die u alle stappen toont:

Het FBI Moneypak Virus verwijderen wanneer u alleen Veilige Modus met opdrachtprompt kunt gebruiken

Als u de gewone Veilige Modus niet kunt gebruiken, probeer dan op te starten in veilige modus met opdrachtprompt. Hier volgt hoe u het Moneypak Virus kunt verwijderen met deze benadering:

 1. Start op in veilige modus met opdrachtpromot. Het FBI Moneypak Virus start nu niet als het goed is.
 2. Voer regedit uit en zoek voor Winlogon.
 3. Er zal een sleutel te vinden zijn genaamd Shell under Winlogon. Het refereert naar Explorer.exe of het is leeg gelaten. Als het naar iets andere refereert in één van de gebruikersmappen, vervangen het met explorer.exe.
 4. Sla de wijzigingen op en start opnieuw op in veilige modus met netwerkmogelijkheden.
 5. Voer msconfig uit en schakel alle onnodige opstartitems uit. Start nu normaal op; als het goed is start uw systeem nu op zonder dat de parasiet u kan belemmeren.
 6. Installeer en draai https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan uw PC er mee en verwijderen alle FBI Moneypak Virus bestanden die het programma heeft gevonden.

Hier volgt een videogids die deze verwijderingsmethode illustreert:

Er zijn enkele versies van het FBI Moneypak Virus die de documenten en afbeeldingen van gebruikers codeert.  Het ligt aan de versie van de parasiet, soms zijn de bestanden te herstellen maar dit is niet altijd het geval. In deze gevallen wordt aangeraden de PC ondersteuning te of één van de bestaande decrypters te gebruiken voor de bestanden.

Let op dat zelfs wanneer alle veilige modi zijn geblokkeerd en u geen toegang krijgt met een ander gebruikersaccount om een Spyhunter te draaien, u nog steeds de besmetting van uw computer kunt verwijderen. Wij raden aan een antivirus CD/USB disk (hitman Kickstarter USB is één van de keuzes) te gebruiken om een scan te maken of het nummer +1-888-334-2444 (USA / CA ) voor assistentie te bellen.

Hitman Pro Kickstarter USB gebruiken om het FBI virus te verwijderen dat alle Veilige Modi blokkeert

 1. Voor deze benadering heeft u een PC nodig die niet besmet is en een lege USB-stick.
 2. Download hitman op de niet besmette PC. U hoeft niets te installeren alleen het programma op te starten.
 3. Selecteer het pictogram op een Kickstart USB aan te maken. Volg de instructies op.
 4. Schakel de geinfecteerde PC uit. Sluit de USB-stick aan, zet de PC weer aan en toets DEL.
 5. Zoek voor de opstartinstellingen (dit verschilt per PC) en kiest opstarten vanaf USB.
 6. Sla de instellingen op en sluit af.
 7. Volg de instructies van het scherm op.
 8. Als de PC is opgestart zou u toegang moet hebben tot uw PC. Scan de computer met hitman en Spyhunter en verwijder alle bestanden van het FBI Virus.
 9. Verwijder de USB-stick en start opnieuw op.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Fbi Moneypak Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Fbi Moneypak Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding FBI Moneypak Virus

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-moneypak-virus

Removal guides in other languages

FBI Moneypak Virus (en) 
FBI Moneypak virus (es) 
Le virus FBI Moneypak (fr) 
FBI Moneypak Virus (pt) 
FBI Moneypak Virusas (lt) 
FBI Moneypak Virus (dk) 
FBI Moneypak Virus (se) 
FBI Moneypak Virus (it) 
FBI Moneypak 바이러스 (kr)  Flag of South Korea
FBI Moneypak ウイルス (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.