FBI ransomware - Hoe te verwijderen

FBI ransomware

FBI Ransomware is een agressieve manier van oplichting dat verspreid wordt over het internet onder de naam van de FBI (Federal Bureau Investigation). Het is een waarschuwing waarin wordt beweert dat uw PC vergrendeld is voor verschillende redenen. Het geeft bijvoorbeeld aan dat u auteursrechten heeft geschonden (met betrekking tot video, muziek en software) of andere zaken illegaal gebruikt en verspreid. Het gaat soms zelfs zo ver dat het u van het verspreiden van kinderporno beschuldigd. Verder claimt het dat uw computer besmet is geraakt met malware als resultaat van een slechte beveiliging op uw computer. De ransomware zal generieke zinnen gebruiken zonder een exacte reden te geven waarom uw PC is vergrendeld. Het probeert u bang te maken en dreigt zelfs met een gevangenisstraf.

Wat er in principe gebeurd is dat uw systeem volledig vergrendeld wordt zodat u geen enkele taak meer uit kunt voeren. Het is eenvoudig voor hackers om uw geld in handen te krijgen omdat u niets meer op uw computer kunt doen. De FBI ransomware meldt dat u een boeten van $100 of $200 moet betalen via MoneyPak om uw computer te ontgrendelen. Het meldt ook dat uw computer ontgrendeld wordt tussen 1 en48 uur nadat het geld door de staat is ontvangen. Zo eenvoudig innen de cybercriminelen $100 tot $200 van elk slachtoffer. Het geld wordt altijd geïnd via MoneyPak of PaySafe pre-paid kaarten. Het is duidelijk dat het FBI Ransomware een grote oplichting is. U moet weten dat dit malware is met als doel u bang te maken en uw geld te stelen. De enige manier om deze waarschuwing te stoppen is de besmetting te verwijderen ook al is uw PC vergrendeld.

Let op: als u uzelf toegang kunt verschaffen met een andere account op de besmette PC, download dan Spyhunter en start het programma op. Voer een volledige systeemscan uit. Dit is verreweg de makkelijkste manier om de FBI Ransomware te verwijderen zonder gegevens te verliezen. Een andere truc is de netwerkkabel uit uw computer te trekken tijdens het opstarten van uw PC en pas een paar minuten nadat het opstarten gereed is er weer in the pluggen. Daarna kunt u een anti-malwareprogramma downloaden. Als u geen toegang heeft tot een tweede account op uw computer, volg dan onderstaande instructies op of bel met nummer+1-888-334-2444 (USA / CA ) voor assistentie.

Verschillende versies van de FBI Ransomware en hoe u het kunt verwijderen

Er zijn verschillende versies van de FBI ransomware, maar ze hebben allemaal hetzelfde ontwerp. Vaak kunnen ze worden herkend door schrijffouten: Federal Bureau Investigation virus (lack of “of”)FBI Online Agent, enzovoorts. Andere versies kunnen niet zo makkelijk herkend worden, maar ze gebruiken wel dezelfde lay-out. Er zijn meer dan tien verschillende Trojaanse virussen bekend waar dit programma gebruik van maakt.

Het verschil tussen de versies zit hem in de manier waarom de FBI Ransomware opgestart wordt en uw systeem uitschakelt. Deze informatie is echter voldoende om de juiste manier te vinden om van de besmetting af te komen.

 • Type 1: Versies die voorkomen dat u kunt opstarten in Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden.
 • Type 2: Versies die voorkomen dat u kunt opstarten in Veilige Modus met Opdrachtprompt en in plaats daarvan een leeg scherm tonen.
 • Type 3: Versies die alle keuzes van Veilige Modus uitschakelen.

Wanneer u geen ander account ter beschikking heeft of geen anti-malwareprogramma kunt starten, gebruik dan de onderstaande gids voor type 1 van de FBI ransomware te verwijderen:

 1. Start de computer opnieuw op en toets F8 tijdens het proces;
 2. Kies Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden;
 3. Start MSConfig op;
 4. Schakel de opstartitems uit die vanuit Application Date worden uitgevoerd. U kunt ook andere toepassingen uitschakelen die u niet herkent;
 5. Start opnieuw op. De FBI ransomware zou nu niet meer moeten starten.
 6. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe en gebruik het om uw PC te scannen.

Deze benadering wordt in de onderstaande video getoond.

Voor het tweede type van de FBI Ransomware, zullen deze stappen werken:

 1. Start de PC opnieuw op in Veilige Modus met Opdrachtprompt. Dit zou het opstarten van alle versies van de FBI Ransomware moeten voorkomen.
 2. Start Regedit
 3. Zoek de WinLogon Entries op en schrijf alle bestandsnamen op die niet aan explorer.exe refereren of leeg zijn. Vervang deze bestanden met explorer.exe
 4. Zoek in het Register voor de bestanden die u heeft opgeschreven en verwijder ze uit het Register..
 5. Start opnieuw op en probeer een scan uit te voeren met Spyhunter.

Als de bovenstaande manieren mislukken, dan heeft u te maken met het derde type van de FBI Ransomware. Probeer deze opties:

 1. Verbind de harde schijf van uw PC met een andere PC en voer een scan uit met een anti-malwareprogramma.
 2. Gebruik een andere scanner voor uw besturingssysteem zoals Norton Power Eraser of een soortgelijke scanner.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Fbi Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Fbi Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-fbi-ransomware

Removal guides in other languages

FBI ransomware (es) 
FBI ransomware (en) 
FBI ransomware (pt) 
FBI Ransomware (lt) 
FBI ransomware (it) 
FBI ransomware (dk) 
FBI ransomware (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.