File Restore (virus) - Hoe te verwijderen

File Restore (virus)

Het File Restore virus is een kwaadaardig programma dat werd ontworpen door computerhackers die verantwoordelijk zijn voor een grote familie van FakeHDD programma’s. U kan bijvoorbeeld File Recovery al kennen. Deze werkt op exact dezelfde manier als de andere: het imiteert functies van een systeemoptimalisatiehulpmiddel maar het is eigenlijk niet in staat om handige acties uit te voeren. Het echte doel van deze ransomware is het overtuigen van gebruikers van geïnfecteerde toestellen tot het geloven dat hun systemen problemen bevatten en dat ze daarom de volledige versie van het File Restore virus moeten aankopen om dat op te lossen.

Het File Restore virus geraakt binnen in computers met behulp van Trojaanse virussen die ervoor zorgen dat de applicatie kan infiltreren zonder dat de gebruiker dat opmerkt. Het heeft geen speciale toestemming nodig van de gebruiker en u zal het alleen maar zien als het al aan het werk is op uw computer. De applicatie voert een valse scan uit en meldt dat er meerdere systeemproblemen zijn die in de werkelijkheid niet bestaan. Maar het File Restore virus zal proberen om u z’n volledige versie te laten kopen, door te beweren dat het alle problemen kan oplossen waar uw systeem te maken heeft. Hier zijn de errors die u worden gepresenteerd:

Hard drive boot sector reading error

System blocks were not found

Error while relocating TARE sectors

Error 0 – DATA_BUS_ERRORError 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

The storage device has failed a self-test

The self-test procedure of the storage device has detected an irreparable errors.

SMART state is “Out of order” before the disk scan

U moet heel voorzichtig zijn als u werd geïnfecteerd door File Restore en zich niet laten vangen door de misleidende informatie die het geeft. De errors waarover het programma praat zijn niet echt aanwezig in uw systeem. Deze badware wil enkel uw geld en heeft niks te maken met een echte systeemoptimalisatie.

Verwijder de File Restore ransomware zo snel mogelijk van uw computer nadat u het hebt ontdekt. Gebruik een betrouwbaar anti-spyware programma zoals bijvoorbeeld Spyhunter om zich zo snel mogelijk te ontdoen van deze geniepige malware. Volg deze stappen voor een eenvoudigere verwijdering:

  1. Eerst raad ik aan om het malware-proces te stoppen en te scannen tegen rootkits die samen werken met de File Recovery scareware. Dit kan worden gedaan met behulp van Process Explorer, Spyhunter installer, of rkill. Als u IE niet kan starten, gebruik dan de Win+E sneltoets en enter https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe daar.
  2. Ten tweede voert u best een anti-rootkit scan uit. Spyhunter of Hitman Pro hebben goede normale scanners samen met anti-rootkit versies. In andere gevallen raad ik TDSS Killer aan.

    3. Verwijder daarna de bestanden van File Restore. Dit kan automatisch of manueel worden gedaan.

    4. Geef daarna alle bestanden en documenten weer. Start -> uitvoeren, enter attrib -h %Documents%*.*

    Als u geen programma kan downloaden, kan u proberen om File Restore malware vals te registreren met de sleutel 08467206738602987934024759008355 (Met dank aan Siri voor het delen ervan). Dit zal de parasiet niet verwijderen, maar het verwijderproces vereenvoudigen.

    Video-instructies voor het verwijderen van de nep File Restore

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals File Restore Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals File Restore Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding File Restore (virus)

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-file-restore

Removal guides in other languages

File Restore (Virus) (de)  Flag of Germany
File Restore (virus) (en) 
File Restore (virus) (es) 
File Restore (virus) (fr) 
File Restore (vírus) (pt) 
File Restore (virus) (dk) 
File Restore (virus) (jp) 
File Restore (virus) (it) 
File Restore (virus) (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.