Finding Discount - Hoe te verwijderen

Finding Discount

Finding Discount is alweer een andere kwaadaardige applicatie die u beter niet geïnstalleerd houdt op uw computer. Het wordt gelijst als een adware door de meerdere kwaadaardige activiteiten die het uitvoert. Eerst en vooral zal het verscheidene advertenties weergeven in uw webbrowsers. Deze advertenties zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig. Ze kunnen tot ongewenste consequenties leiden. Daarenboven verzamelt het programma informatie over uw persoonlijke browsergewoonten en geeft het deze door aan derden. Finding Discount wordt dan wel geïnstalleerd op computers zonder dat gebruikers daarvan op de hoogte zijn, maar het is gemakkelijk op te merken eens het binnen is. De meeste advertenties worden gelabeld met de zin “Ads by Finding Discount” of “Brought to you by Finding Discount”. Als u dit hebt opgemerkt in één van uw webbrowsers, dan is uw pc zeker en vast geïnfiltreerd en moet u de nodige acties ondernemen om het probleem op te lossen.

U moet weten dat u kan kiezen tussen twee methodes voor het verwijderen van deze kwaadaardige infectie. Indien u geen eerdere ervaring heeft met het verwijderen van computervirussen, ontdoet u zich van Finding Discount best op automatische wijze. Download en installeer een anti-malware programma dat betrouwbaar is, zoals SpyHunter, StopZilla of Malwarebytes. Scan uw computer met één van deze hulpmiddelen en het zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het is handig om zo’n applicatie geïnstalleerd te hebben op uw pc. U kan ook andere anti-malware gebruiken indien u dat wenst. Maar als u om een bepaalde reden geen additionele beveiligingssoftware wil installeren, kan u zich manueel ontdoen van Finding Discount. Als u niet weet waar te beginnen, dan kan u scrollen naar beneden – onder dit artikel zal u een handleiding vinden voor het stap-voor-stap verwijderen van Finding Discount. Volg alle stappen aandachtig en u zal in staat zijn om de infectie volledig te elimineren.

Indien u vragen heeft omtrent het verwijderproces of de infectie zelf, aarzel dan niet om ze te stellen in de reageersectie onderaan. We zullen proberen om u te helpen. Als u meer te weten wil komen over de specifieke kenmerken van Finding Discount, lees dan gerust verder in dit artikel.

Over Finding Discount

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers waaronder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer en zelfs Safari. Het wordt beschreven als een hulpmiddel dat u zou moeten helpen om zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u coupons en kortingen aan te bieden. Maar deze beschrijving heeft niks te maken met de realiteit. Al deze commerciële aanbiedingen en coupons worden weergegeven in de vervelende manier van webadvertenties. Deze kunnen worden getoond in verscheidene vormen zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst of contextuele advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of venster worden geopend in uw browser. De aanbiedingen lijken zeer aantrekkelijk, maar laat u niet vangen – het is enkel een truc om uw aandacht te verkrijgen en u erop te laten klikken. Meestal zijn zulke aanbiedingen nep en kunnen ze tot ongewenste consequenties leiden.

We raden u niet aan om op advertenties van Finding Discount te klikken. Als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen. Op deze manier kan uw computer geïnfecteerd geraken of kan u opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

Finding Discount kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien ze worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun producten te promoten en webverkeer te leiden naar hun websites. Dus als u deze adware geïnstalleerd hebt staan op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken op dagdagelijkse basis en dat is zeer gevaarlijk.

Een ander ongewenst attribuut van Finding Discount is de verzameling van informatie. Eens geïnstalleerd, zal het verscheidene gegevens verzamelen over uw browsergewoonten, zoals uw browsergeschiedenis, meest bezochte websites, zoekopdrachten of zelfs uw IP- en e-mailadres. Derden passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde gegevens om ze zo relevanter en interessanter te maken voor gebruikers. Hierdoor stijgt de kans dat gebruikers erop zullen klikken en dat is het hoofddoel van Finding Discount. Z’n makers worden namelijk betaald elke keer een gebruiker erop klikt. Ze creëren webverkeer en zetten gebruikers aan tot het aankopen van zaken.

Distributiemethoden van Finding Discount

U kan geïnfecteerd geraken door deze kwaadaardige applicatie door het simpelweg downloaden en installeren van gratis software via onbetrouwbare websites. Bijvoorbeeld, wanneer u een bepaalde PDF-maker of mediaspeler downloadt van een website met een slechte reputatie en het installeert, dan bestaat de kans dat Finding Discount mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan afweet. Om dit te voorkomen, probeert u best om enkel welbekende en betrouwbare websites te gebruiken. Maar als u geen andere keuze heeft, moet u aandachtig te werk gaan tijdens het installatieproces.

Sla geen stappen over (klik niet zomaar op ‘next’ of ‘volgende’ zonder eerst alle informatie te lezen) en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Dit zal ervoor zorgen dat u alle mogelijke opties te zien krijgt en aanpassingen kan maken. Kijk uit voor vakjes die al werden geselecteerd voor u. Haast u niet, want soms wordt de belangrijkste informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. Het lezen van alle algemene voorwaarden is ook slim. Als u opmerkt dat additionele software wordt geïnstalleerd zonder dat u daarvan op de hoogte bent, dan staat u de installatie best niet toe. Het is mogelijks Finding Discount of andere adware.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Finding Discount en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Finding Discount en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Finding Discount advertenties

Hoe Finding Discount te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Finding Discount installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Finding Discount .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Finding Discount van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Finding Discount en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Finding Discount, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopFinding Discount verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Finding Discount. Klik op het icoon met de prullenbak naast Finding Discount of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Finding Discount, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopFinding Discount verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Finding Discount of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Finding Discount, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Finding Discount verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopFinding Discount verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Finding Discount. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Finding Discount, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-finding-discount

Removal guides in other languages

Finding Discount (en) 
Finding Discount (dk) 
Finding Discount (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.