Flipora Hijaker - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Flipora Hijacker staat ook bekend als de Flipora Facebook oplichting. Het  is een programma dat omleidingen naar de websites static.flipora.com, static1.flipora.com, login.flipora.com, feedshare.flipora.com of http://static2.flipora.com/ websites veroorzaakt. Het kan u ook naar de zoekmachine Certified Toolbar sturen en andere problemen op uw computer veroorzaken. Het programma krijgt toegang tot uw computer door gebruik te maken van spam e-mails of het komt in een bundel met andere software dat u gratis van het internet kunt downloaden. Eenmaal binnen kaapt het programma uw browser en zo krijgt het de controle over al uw zoekopdrachten.

Flipora Hijacker wijzigt een aantal van uw browserinstellingen zoals uw standaardzoekmachine, startpagina en voegt zelfs bladwijzers van onbekende websites toe. Wanneer u een zoekaanvraag maakt op het internet zult u altijd naar static.flipora.com geleid worden. Deze omleidingen zijn erg vervelend en kunnen u ook naar schadelijke websites leiden zodat u besmet kan raken met malware. Flipora Hijacker is geprogrammeerd om bepaalde gegevens te verzamelen zoals uw internetgeschiedenis, zoekwoorden, advertenties waarop u heeft geklikt, enzovoorts. Deze gegevens kunnen gebruikt worden om bepaalde producten te promoten en aanbiedingen te doen.

Het wordt aangeraden om de Flipora Hjacker direct van uw systeem te verwijderen als u het aantreft. U moet ook alle programma’s aan die aan Flipora gerelateerd zijn verwijderen en een volledige systeemscan uitvoeren met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter. Afhankelijk van welke browser u gebruikt kunt u onderstaande instructies opvolgen om de invoegtoepassingen en schadelijke bestanden via het Configuratiescherm te verwijderen:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld.
 2. Doe het volgende: Voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, Voor IE7 klikt u op Zoekstandaard Wijzigen.
 3. Verwijder Flipora uit de lijst.

Voor Firefox:

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen.
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 5. Zoek op ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekpagina niet telkens laadt wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de drie horizontale lijnen in uw browser
 2. Kies Instellingen
 3. Kies Instellingen → Zoekmachines Beheren
 4. Verwijder alle overbodige zoekmachines uit de lijst
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Opstarten kiest u voor “De pagina Nieuw Tabblad openen (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Flipora Hijaker verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Flipora Hijaker files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Flipora Hijaker
     
 

Over de auteur

 
oktober 22, 2013 09:54, oktober 28, 2013 08:08
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *