FLV Player Virus - Hoe te verwijderen

FLV Player Virus

FLV Player is een legitiem programma voor het bekijken van flash-bestanden. Deze applicatie is gratis en het kan via het internet worden gedownload. Het wordt ook vaak als suggestie aangeboden als u sommige video’s online wil bekijken of muziek wil beluisteren. Maar de laatste tijd hebben een aantal gebruikers opgemerkt dat ze pop-up advertenties te zien krijgen die aanbieden om deze speler te downloaden, of om het te updaten, bijvoorbeeld Static.bestusefuldownloads.com popup. Maar u moet weten dat dit enkel een poging is om u iets onnodig en kwaadaardig te laten downloaden door het gebruiken van de naam FLV Player.

Als u een melding hebt ontvangen die het downloaden van deze speler aanbiedt, reageer er dan niet op. Het FLV Player virus wordt gedistribueerd via malware en andere ongewenste programma’s of via gecompromitteerde websites. De kans is groot dat het uw systeem is binnengeglipt wanneer u een programma downloadde van het internet. Het kan ook een teken zijn dat uw systeem een adware bevat of een ander potentieel ongewenst programma die deze valse berichten weergeeft.

U weest best voorzichtig wanneer u zaken downloadt van het internet als u zulke applicaties in de toekomst wil vermijden. Zorg ervoor dat u steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatie kiest in plaats van een snelle. Volg alle stappen ook aandachtig. Als u wordt aangeboden om FLV Player te installeren, deselecteer dan deze optie.

Verwijder het FLV Player virus zo snel mogelijk wanneer u het in uw systeem ontdekt. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 gaat u naar Start -> Configuratiescherm, Programmalijst. Zoek het op in de lijst van programma’s en verwijder het daar. Het scannen met een anti-malware programma zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware kan ook handig zijn om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste programma’s op uw computer te vinden zijn.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Flv Player Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Flv Player Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-flv-player-virus

Removal guides in other languages

FLV Player Virus (en) 
FLV Player Virus (de)  Flag of Germany
FLV Player Virus (es) 
FLV Player Virus (se) 
Le virus FLV Player (fr) 
FLV Player Virus (dk) 
FLV Player Virus (it) 
FLV Player vírus (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.