FLV Player Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

FLV Player is een legitiem programma voor het bekijken van flash-bestanden. Deze applicatie is gratis en het kan via het internet worden gedownload. Het wordt ook vaak als suggestie aangeboden als u sommige video’s online wil bekijken of muziek wil beluisteren. Maar de laatste tijd hebben een aantal gebruikers opgemerkt dat ze pop-up advertenties te zien krijgen die aanbieden om deze speler te downloaden, of om het te updaten, bijvoorbeeld Static.bestusefuldownloads.com popup. Maar u moet weten dat dit enkel een poging is om u iets onnodig en kwaadaardig te laten downloaden door het gebruiken van de naam FLV Player.

Als u een melding hebt ontvangen die het downloaden van deze speler aanbiedt, reageer er dan niet op. Het FLV Player virus wordt gedistribueerd via malware en andere ongewenste programma’s of via gecompromitteerde websites. De kans is groot dat het uw systeem is binnengeglipt wanneer u een programma downloadde van het internet. Het kan ook een teken zijn dat uw systeem een adware bevat of een ander potentieel ongewenst programma die deze valse berichten weergeeft.

U weest best voorzichtig wanneer u zaken downloadt van het internet als u zulke applicaties in de toekomst wil vermijden. Zorg ervoor dat u steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatie kiest in plaats van een snelle. Volg alle stappen ook aandachtig. Als u wordt aangeboden om FLV Player te installeren, deselecteer dan deze optie.

Verwijder het FLV Player virus zo snel mogelijk wanneer u het in uw systeem ontdekt. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 gaat u naar Start -> Configuratiescherm, Programmalijst. Zoek het op in de lijst van programma’s en verwijder het daar. Het scannen met een anti-malware programma zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware kan ook handig zijn om er zeker van te zijn dat er geen ongewenste programma’s op uw computer te vinden zijn.

Automatische tools FLV Player Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FLV Player Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
januari 8, 2015 08:23, juli 13, 2017 08:23
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *