FrameFox Shop - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Het FrameFox Shop virus is zeker en vast een toepassing die je niet op je pc mag laten. Recent onderzoek heeft aangetoond dat het geregistreerd zou moeten worden als een adware, dus van zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties in allerlei vormen.

Het is niet moeilijk om te zien of je computer geïnfecteerd is met FrameFox Shop of niet, omdat meestal deze advertenties het label “Advertenties door FrameFox Shop” of “Aangeboden door FrameFoxShop” dragen, als je dus één deze te zien kreeg op je browsers, is je computer zeker geïnfecteerd en moet je dit oplossen.

Er zijn twee manieren die veel gebruikt worden om malware zoals FrameFox Shop te verwijderen – je kan dit of manueel of automatisch doen. Aangezien het veel makkelijker is en minder tijd in beslag neemt als je dit automatisch doet, raden we je aan om deze methode te kiezen. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en er een volledige scan van alle op je harde schijf bewaarde bestanden mee uitvoeren. Het zal het virus automatisch detecteren en verwijderen in een mum van tijd. Het zal ook je computer beschermen tegen gelijkaardige infecties in de toekomst, dus loont het zeker de moeite om het te laten staan. Je kan ook een andere anti-malware software gebruiken als je dit verkiest.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-mailware software wilt downloaden, kan je FrameFox Shop ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, daarom hebben we een stap-voor-stap manuele FrameFox Shop verwijdering handleiding gemaakt om je hierbij te helpen– scroll naar helemaal onderaan dit artikel en bekijk hem even. Probeer om alle stappen correct uit te voeren en je zal in staat zijn om zelf, manueel FrameFox Shop te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van FrameFox Shop moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de FrameFox Shop adware

Hoewel FrameFox Shop omschreven wordt als een nuttig hulpmiddel dat je toelaat om zowel tijd als geld te besparen tijdens het online winkelen door je te voorzien van deals, coupons en commerciële aanbiedingen, is dit gewoonweg niet de waarheid. Zodra FrameFox Shop op je pc zit, zal het je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster met een advertentie geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door FrameFox Shop op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde goederen te kopen tegen een zeer aanlokkelijke prijs. Trap niet in deze val – de meeste van deze aanbiedingen zijn nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je op één van deze advertenties te laten klikken (dit omdat de ontwerpers van FrameFox Shop betaald worden voor elke klik die je doet). Wij raden je aan om er niet op te klikken.

Als het gebeurt dat je klikt op een advertentie die getoond wordt door FrameFox Shop zal je onmiddellijk ongeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende centjes verliezen.

De distributiemethodes van de FrameFox Shop adware

Deze malware wordt net zo verdeeld als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die gedownload kan worden van het internet. Bijvoorbeeld als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat je FrameFox Shop samen ermee download en installeert. Daarom moet je steeds het installatieproces van freeware aandachtig volgen en je computer beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools FrameFox Shop verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected FrameFox Shop files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van FrameFox Shop Advertenties

Hoe FrameFox Shop te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals FrameFox Shop installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan FrameFox Shop en gerelateerde parasieten als FrameFox , Ads by Shop Discounts , Shop with Boost , Shop-wit .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder FrameFox Shop van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan FrameFox Shop en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FrameFox Shop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FrameFox Shop verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan FrameFox Shop. Klik op het icoon met de prullenbak naast FrameFox Shop of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan FrameFox Shop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top FrameFox Shop verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan FrameFox Shop of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FrameFox Shop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe FrameFox Shop verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou FrameFox Shop van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top FrameFox Shop verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij FrameFox Shop. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met FrameFox Shop, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding FrameFox Shop

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 25, 2015 11:29, december 25, 2015 11:29
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *