Getit4cheaper - Hoe Te Verwijderen?

 

Getit4cheaper is alweer een andere kwaadaardige applicatie die op uw computer kan worden geïnstalleerd zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Het wordt gelijst als adware door de meerdere kwaadaardige acties die het uitvoert. Als u advertenties hebt opgemerkt die worden gelabeld als “Ads by Getit4cheaper” of “Brought to you by Getit4cheaper”, dan kan u er zeker van zijn dat uw computer geïnfecteerd is. U moet meteen actie ondernemen om het terug schoon te maken. Indien u op zoek bent naar een manier om het te verwijderen, bent u op de juiste plaats. In dit artikel voorzien we u van volledige instructies voor het elimineren van deze infectie op manuele en automatische wijze.

Als u geen ervaren computergebruiker bent, kiest u best voor de automatische methode, want die is veel gemakkelijker en efficiënter. Download en installeer een betrouwbaar anti-malware programma zoals Malwarebytes, StopZilla of SpyHunter en scan uw computer ermee. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen. Ook zal het uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, dus het wordt aangeraden om zo’n programma geïnstalleerd te hebben op uw pc.

Als u om de één of andere reden geen additionele software wil downloaden, kan u Getit4cheaper ook manueel elimineren. Aangezien het proces moeilijk kan zijn, hebben we een stap-voor-stap handleiding gecreëerd voor het verwijderen van Getit4cheaper – u vindt het aan het eind van dit artikel. Volg alle stappen aandachtig en u zal deze malware kunnen verwijderen in korte tijd. Indien u vragen heeft gerelateerd aan het verwijderproces of de infectie zelf, kan u deze gerust stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden.

Als u meer te weten wil komen over de specifieke kenmerken van Getit4cheaper, lees dan gerust verder in dit artikel.

Over Getit4cheaper

Het wordt beschreven als een applicatie die u helpt bij het besparen van zowel geld als tijd wanneer u online shopt door het weergeven van verscheidene links, coupons en aanbiedingen. Maar de omschrijving heeft niks te maken met de werkelijkheid.

Het werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers Safari, Internet Explorer, Google Chrome en Mozilla Firefox. Eens geïnstalleerd, zal het vele advertenties weergeven in verscheidene vormen zoals pop-ups, pop-unders, in-tekst advertenties en banners. Ze verschijnen op willekeurige momenten en zijn zeer storend. Meestal krijgt u ze te zien op e-commerce websites als eBay en Amazon. U zal aangeboden worden om bepaalde producten of diensten aan te kopen voor een aantrekkelijk prijskaartje. De advertenties mogen dan wel zeer interessant lijken, maar u laat zich best niet vangen – ze zijn meestal vals. Ze zijn er om uw aandacht te winnen en u erop te laten klikken. Dus als u op zo’n advertentie klikt, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks beheerd worden door cybercriminelen zoals hackers en oplichters. Het is dus gevaarlijk want op deze manier kan uw computer besmet geraken door een infectie. Indien u er iets probeert aan te kopen, kan u ook worden opgelicht en zo uw geld verliezen.

Een ander ongewenst attribuut van Getit4cheaper is de verzameling van gegevens. Eens geïnstalleerd, zal het informatie verzamelen over uw browsergewoontes zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte pagina’s, of zelfs uw IP- en e-mailadressen. De makers van de adware passen hun advertenties aan op basis van de verzamelde informatie om ze zo relevant en aantrekkelijk te maken voor u. Hierdoor vergroot de kans dat u erop zal klikken, en dat is het hoofddoel van deze kwaadaardige applicatie. Z’n makers worden namelijk betaald elke keer u op een advertentie van hen klikt.

Dit hulpmiddel is een advertentienetwerk merendeels voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme netwerken, gebruiken ze adware zoals Getit4cheaper om webverkeer naar hun websites te leiden. Dus wanneer u Getit4cheaper geïnstalleerd hebt staan op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw browser bereiken op dagdagelijkse basis.

Distributiemethoden van Getit4cheaper

Getit4cheaper reist gebundeld met andere gratis software. Dus als u bijvoorbeeld iets gratis downloadt en installeert, bestaat de kans dat Getit4cheaper mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan op de hoogte bent. Als u dit wil voorkomen, weest u best zeer aandachtig tijdens de installatie van gratis software. Sla geen stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode. Dit zal ervoor zorgen dat u alle beschikbare opties te zien krijgt en aanpassingen kan maken. Haast u niet want vaak wordt de belangrijkste informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. Als het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd, wacht dan niet langer en verwijder de malware.Automatische tools Getit4cheaper verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Getit4cheaper files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Getit4cheaper

Hoe Getit4cheaper te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Getit4cheaper installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Getit4cheaper en gerelateerde parasieten als DigiHelp , Movie Wizard , UW Computer is GeBlokkeerd virus , eDealsPop .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Getit4cheaper van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Getit4cheaper en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Getit4cheaper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Getit4cheaper verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Getit4cheaper. Klik op het icoon met de prullenbak naast Getit4cheaper of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Getit4cheaper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Getit4cheaper verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Getit4cheaper of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Getit4cheaper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Getit4cheaper verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Getit4cheaper van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Getit4cheaper verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Getit4cheaper. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Getit4cheaper, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Getit4cheaper

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
januari 21, 2015 07:33, januari 21, 2015 07:33
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *