Giant Savings - Hoe Te Verwijderen?

 

Giant Savings is een adware die ervoor zorgt dat verscheidene coupons, speciale deals en aanbiedingen weergegeven worden terwijl u door het internet browset. Ze kunnen worden getoond als de Giant Savings tag in de hoek rechtsboven van uw browserscherm, pop-up schermen of in-tekst sleutelwoorden. De applicatie wordt toegevoegd aan uw computerbestanden als een werkbalk. De plug-in werd gemaakt door Amazing Apps met het doel om geld te besparen tijdens het online shoppen. Het kan handig zijn om nu en dan aanbiedingen te krijgen om zo minder geld te spenderen, maar het probleem is dat Giant Savings gratis is voor de eindgebruiker. Het genereert namelijk winst voor z’n makers door het tonen van verscheidene advertenties. Deze kunnen zeer vervelend worden.

Een ander probleem gerelateerd aan het hebben van deze plug-in, is het feit dat dit kan gebundeld worden met software van derden, zoals zoekmachine-werkbalken. Tijdens het toevoegen van Giant Savings zal u dus ook andere programma’s installeren die ervoor zorgen dat uw startpagina en standaard zoekmachine worden aangepast door de pagina’s gepromoot door de applicatie. Daarenboven worden uw browsergewoonten opgevolgd vanaf het moment dat u de plug-in installeert. Sommige van deze informatie kan persoonlijk identificeerbaar zijn. De gegevens worden dan gedeeld met marketing campagnes en kunnen worden gebruikt voor het weergeven van gerichte advertenties.

U kan Giant Savings van z’n officiële website downloaden, of via z’n partners. Toch gebeurt dit zelden. Meestal klagen computergebruikers over het geïnfecteerd geraken uit het niets door deze adware. De waarheid is dat ze het waarschijnlijk zelf hebben geïnstalleerd aangezien de applicatie gebundeld wordt met andere gratis software. Enkele programma’s die ervoor bekend zijn Giant Savings te distribueren, zijn 1ClickDownload, Yontoo en FBPhotoZoom. Om te voorkomen dat u geïnfecteerd geraakt door adware en browserkapers, selecteert u best steeds een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode tijdens het toevoegen van zaken aan uw computer. Deselecteer alle vakjes met opties die het hebben over onbekende applicaties. Als u ook maar een klein beetje verdenkt dat er iets verkeerd is met de software die u installeert, stopt u dit proces best meteen.

Giant Savings Verwijderinstructies:

Om Giant Savings te elimineren, zal u het moeten verwijderen van het Configuratiescherm. Ook zal u het moeten verwijderen van de browserextensies in Google Chrome, Mozilla Firefox en Internet Explorer. Een andere plaats om na te kijken, is het register. Daar zal u alle bestanden moeten verwijderen die gerelateerd zijn aan deze adware. Daarnaast verwijdert u ook best alle cookies. Het kan het geval zijn dat u uw startpagina, standaard zoekmachine en “nieuw tabblad” pagina manueel zal moeten herstellen indien er een browserkaper werd geïnstalleerd samen met Giant Savings. We raden u enkel een handmatige verwijdering aan als u ervaren genoeg bent met computers om niet nog meer schade aan te richten aan uw systeem door het verwijderen van nuttige systeembestanden. Als u niet zeker genoeg bent of het probleem snel wil oplossen, gebruikt u best automatische verwijderhulpmiddelen zoals Spyhunter. Merk op dat meestal meer dan één adware of browserkaper is toegevoegd en in sommige gevallen uw computer geïnfecteerd kan zijn door virussen terwijl deze ongewenste applicaties actief waren. Anti-malware programma’s zoals Spyhunter zullen dit oplossen. Als u verkiest om andere software te gebruiken, onderzoek dan op voorhand of het kan gebruikt worden om deze soort infecties te elimineren aangezien velen geen adware / browserkapers detecteren.

Automatische tools Giant Savings verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Giant Savings files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Giant Savings

 
Processen:
 

Giant Savings schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
mei 10, 2015 08:08, mei 10, 2015 08:08
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *