Gnk.cipath.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Gnk.cipath.net popup is een vals bericht dat wat adware en andere mogelijk ongewenste programma’s promoot en computergebruikers probeert hen te doen downloaden zonder dat ze het weten. Het bericht verschijnt op uw computer wanneer u het Internet doorbladert en herinnert u aan een update voor één van uw spelers of andere applicaties. Feitelijk als u erop klikt, zal u uiteindelijk een mogelijk ongewenst programma installeren op uw computer.

Normaal gezien wordt Gnk.cipath.net popup veroorzaakt door een adware programma dat gebundeld komt met talrijke gratis downloads. Sommige adware kan zelfs samen gebundeld worden met de belangrijkste installateur van enkele download websites. Om het downloaden van programma’s die gebundeld zijn te vermijden, opteer altijd voor Aangepaste installatie wanneer u freeware installeert op uw systeem. Lees ook zeker Algemene Afspraken en maak alle nodige veranderingen in de installatie instellingen om te voorkomen dat uw computer ongewenste gereedschappen accepteert.

Het is hoogst aanbevolen om Gnk.cipath.net popup en alle adware die verantwoordelijk is voor het weergeven van dit vals update bericht te verwijderen. Het is een oplichting die niets te maken heeft met enige updates. Pas op, adware programma’s kunnen u betrekken bij diverse marketing gerelateerde campagnes en spioneren uw browsing gewoontes enkel om meer winst te maken van advertentie geaffiliëerde links, etc.

Om Gnk.cipath.net popup te verwijderen, zou u de adware die verantwoordelijk is voor dit valse update bericht moeten verwijderen. De makkelijkste manier om dit te doen is om Spyhunter scan te gebruiken. Volledige verwijderingsinstructies kan u hieronder vinden:

Via Configuratiescherm de belangrijkste Gnk.cipath.net popup gerelateerde adware componenten en installateurs verwijderen

 1. Ga naar Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm -> Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Op Windows 8 voer Configuratiescherm in het zoekveld. In beide gevallen moet u mogelijk bevestigen dat u een beheerder op deze PC bent.
 2. Verwijder alles gerelateerd met Gnk.cipath.net. Standaard, beveel ik u aan om Yontoo, WebCake, alles gerelateerd met “besparingen” of “coupon” te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla geeft u mogelijk een goed idee van welke programm’s u daar ook zou mogen verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Gnk.cipath.net popup gerelateerde adware verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op Tandwiel icoon-> Add-ons beheren.
 2. Ga door Werkbalken en extensies. Verwijder degene die u niet kent EN die niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit De Opties.

Gnk.cipath.net popup gerelateerde adware verwijderen uit Firefox

 1. Voer about:addons in URL veld.
 2. Ga door Extensies en Addons lijst, verwijder degene die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u het waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie -> Dan Reset Firefox.

Gnk.cipath.net popup adware verwijderen uit Chrome

 1. Voer chrome://extensions in url veld.
 2. Ga door extensies lijst en verwijder items die u niet nodig heeft. Als u niet zeker bent over sommige, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan u gaan naar chrome://settings, druk Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en druk Reset browser instellingen.

OPMERKING:

Als u een extensie heeft gevonden die niet kan verwijderd worden uit de browser, moet het ofwel verwijderd worden van Configuratiescherm of met antimalware programma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma deïnstallateurs (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Gnk.cipath.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Cipath Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
april 22, 2014 10:44, april 22, 2014 10:44
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *