Gohomego.com virus - Hoe te verwijderen

Gohomego.com virus

Het Gohomego.com domein is eigendom van en wordt beheerd door Vittalia Internet, SLU. Zijn doen en laten wordt beheerd vanuit het hoofdkantoor in Spanje. Voor we verdergaan met een verdere analyse, moeten we één ding duidelijk stellen: deze zoekmachine, ondanks dat het er zeer betrouwbaar uitziet, werd in de categorie van browser hijackers (hijackware) ingedeeld. Waarvoor zijn deze parasieten bekent? Wel, het gijzelen van je systeem en later, browsers, is een eigenschap die definieert dat een domein twijfelachtig is. Het is zeer waarschijnlijk dat deze parasiet samen komt met de OurSearchers Toolbar, welke vak vermeld wordt in de Algemene Voorwaarden. Na het toevoegen van deze browser extensie aan je programma’s, zal je ook nog akkoord gaan met een paar andere voorwaarden. Het Gohomego.com virus heeft toegang tot je Facebook account aangezien het zweert je ervaring te verrijken met mooie animaties. Bovendien kiest het ervoor nog een paar andere sites te betrekken, welke niet duidelijk geïntroduceerd worden. Lees dit artikel verder om de meeste info over dit virus te vernemen.

Over Gohomego.com virus

Alle voorwaarden blijken samengevoegd te zijn in een misleidende verpakking. Het Gohomego.com virus slaagt erin het te laten uitschijnen dat zijn aangeboden activiteit voordelig is voor de gebruiker in plaat van in staat te zijn om voor beveiligingsproblemen en andere ongemakken te zorgen. Al vanaf de eerste zinnen in de EULA, merkten we dat er over sommige beweringen gediscussieerd kon worden vanwege hun veiligheid. Het Gohomego.com virus probeert om te voorzien in veel nuttige tools voor Facebook, zoals het beantwoorden van chats via je toolbar. Dit kan sommige gebruikers over de streep trekken, maar ons advies zou zijn om deze eigenschap eerder in vraag te stellen dan ze te omhelzen.

De OurSearchers Toolbar mag niet gezien worden als een innovatieve extensie of als aangepast aan de noden van de nieuwe generatie. Het gebruikt allerlei wel klinkende termen om er betrouwbaar uit te zien, terwijl het in wekelijkheid enkel ervoor gaat zorgen dat je te maken zal krijgen met nog meer malware infecties. Het Gohomego.com virus vermeld duidelijk dat het je startpagina, standaard zoekmachine en nieuw tabblad vervangt met zijn functie. Deze wijziging in browser voorkeuren is één van de redenen waarom mensen meestal deze extensies niet lang houden. Vroeger of later krijgen mensen genoeg van browser hijackers en zoeken ze naar manieren om ze succesvol te verwijderen. Bovendien beloofd het Gohomego.com virus je ook te introduceren aan bijkomende links en advertenties te tonen. Dit materiaal van derden kan niet worden beschouwd als veilig of vervaardigt volgens de recentste veiligheidsnormen. Meestal moet je de inhoud, die verdeeld wordt, met de nodige voorzichtigheid behandelen omdat het malware kan bevatten of kan leiden naar domeinen die verdacht worden van phishing. Zoals je al kan raden nemen het Gohomego.com virus en zijn ontwerpers geen enkele verantwoordelijkheid op aangaande het materieel dat via hun service beschikbaar gesteld wordt. Elke gebruiker verkent en gebruikt deze zoekmachine op eigen risico.

De distributiemethodes van het Gohomego.com virus

Het Gohomego.com virus wordt waarschijnlijk verdeeld met de OurSearches Toolbar die ervoor kiest de browser instellingen te wijzigen. Bij het downloaden van programma’s moet je er speciaal op letten dat de door jou geselecteerde toepassing niet meer gaat installeren dan wat je verwacht. Een indrukwekkend aantal programma’s bieden bijkomende programma’s aan tijdens hun installatieproces. Daarom moet je de nodige aandacht schenken aan de de Setup Wizards en proberen te weten te komen dat het programma daadwerkelijk ervoor kiest meer te installeren dan wat je verwacht. Om een drive-by download af te wenden, moet je interactie met pop-ups, banners of het bezoeken van domeinen die kwaadaardiger kunnen zijn dan je vermoed, vermijden.

Spyhunter of Hitman zijn gesofisticeerde anti-malware tools die perfect in staat zijn om walware te verwijderen en apparaten in hun oorspronkelijke staat te herstellen. Als een browser hijacker zoals het Gohomego.com virus voor ongemakken zorgt, voer dan een volledige systeemscan uit om het probleem te detecteren. Een handmatige verwijdering is ook een mogelijkheid die je kan overwegen en de instructies daartoe vind je hieronder.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Gohomego Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Gohomego Com Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van het Gohomego.com virus

Hoe Gohomego.com virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Gohomego.com virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Gohomego.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Gohomego.com virus van uw browsers

TopHoe Gohomego.com virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Gohomego.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe Gohomego.com virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Gohomego.com virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Gohomego.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het Gohomego.com virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Gohomego.com virus van de lijst.

Hoe Gohomego.com virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Gohomego.com virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Gohomego.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Gohomego.com virus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe Gohomego.com virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Gohomego.com virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Gohomego.com virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-gohomego-com-virus

Removal guides in other languages

Gohomego.com virus (en) 
Gohomego.com virus (dk) 
El virus Gohomego.com (es) 
Le virus Gohomego.com (fr) 
Gohomego.com virus (se) 
Gohomego.com vírus (pt) 
Gohomego.com virusas (lt) 
Gohomego.com virus (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.