Golsearch.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Golsearch.com virus is een browserkaper dat willekeurige computer binnendringt zonder dat de gebruikers het weten en wijzigt de browserinstellingen dat uw internetervaringen ernstig kan verstoren. Allereerst vervangt de toepassingen uw standaardzoekmachine en startpagina met Golsearch.com. Dit is het eerste dat u zult merken. Ondanks dat de website er net zo uitziet als elke andere zoekmachine, werkt het niet op een eerlijke manier.

Wanneer u een zoekopdracht invoert met dit programma, zult u zien dat er veel gesponsorde links zitten in de lijst met zoekresultaten. U zult ook advertenties van Golsearch.com opmerken die u omleiden naar gesponsorde websites. Dit gebeurt omdat de ontwikkelaars van Golsearch.com geld verdienen met het tonen van deze berichten en het promoten van verschillende producten en diensten. Veel gebruikers vinden het erg vervelend dat ze steeds worden omgeleid en dat er willekeurige pop-up advertenties verschijnen die u storen tijdens uw activiteiten op het internet.

U kunt voorkomen dat het Golsearch.com virus op uw systeem wordt geïnstalleerd. U hoeft eigenlijk alleen maar voorzichtiger te zijn wanneer u gratis software installeert. Deze kaper komt vaak in een bundel met een video- of muziekspeler, PDF-programma of soortgelijke programma’s. U kunt ze opmerken tijdens de installatie van de gratis software. Volg de installatiestappen nauwkeurig en u kunt de installatie van vele ongewenste programma’s vermijden door de vinkjes uit te zetten die standaard aangevinkt zijn.

Verwijder het Golsearch.com virus van Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome als u het opgemerkt heeft. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het daar. Het is belangrijk dat u alle programma’s van de kaper verwijderd omdat sommigen ervoor zorgen dat het programma opnieuw wordt gedownload of het herstelt de browserinstellingen. Scan uw computer met Spyhunter omdat deze dit soort programma’s goed kan opsporen.

U moet ook uw browserinstellingen voor Internet Explorer, Mozialla Firefox en Google Chrome controleren. Als u Golsearch.com niet in de lijst ziet, moet een een anti-malwareprogramma zoals Spyhunter gebruiken om uw computer te scannen. Het verwijderen van het programma van uw computer wijzigt de zoekmachine niet. Dit moet u handmatig doen. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, volg onderstaande instructies op:

Voor Internet Explorer:

 1. Klik op het pijltje rechts van het zoekveld.
 2. Doe het volgende: voor IE8-9 kiest u Zoekmachines Beheren, voor IE7 klikt u op Standaardzoekmachines Wijzigen.
 3. Verwijder Golsearch.com uit de lijst.

Voor Firefox :

 1. Typ “about:config” in de adresbalk om de instellingenpagina te openen.
 2. Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld.
 5. Zoek op “browser.newtab.url”. Klik met de rechtermuisknop en reset het veld. Dit zorgt ervoor dat de zoekmachine niet telkens start wanneer u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met de 3 horizontale lijnen rechtsboven in uw browser.
 2. Kies Instellingen.
 3. Kies Instellingen → Zoekmachine Beheren.
 4. Verwijder alle onnodige zoekmachines uit de lijst.
 5. Ga terug naar Instellingen. Kies Bij opstarten “De Pagina Nieuw Tabblad openen” (u kunt hier ook ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Golsearch.com virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Golsearch.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Golsearch.com virus
     
 

Over de auteur

 
oktober 10, 2013 19:26, oktober 10, 2013 19:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *