Websearch.goodforsearch.info Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Websearch.goodforsearch.info virus is een browserkaper die invloed kan hebben op Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Safari browsers. Het programma wordt meestal gepromoot samen met gratis downloads en wordt geïnstalleerd zonder de toestemming van gebruikers te vragen. Eens binnen, past de kaper uw startpagina en standaard zoekmachine aan naar Websearch.goodforsearch.info. Op het eerste zicht lijkt het een normale zoekmachine, maar eigenlijk probeert het programma enkel gesponsorde websites te adverteren. U vertrouwt het dus best niet.

Eens binnen, is het niet gemakkelijk om het Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen. U zal niet zomaar in staat zijn om het te vervangen door een andere website. Het wordt aangeraden om uw computer te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma zoals Spyhunter of StopZilla zodat het programma uw probleem automatisch kan oplossen. U kan ook proberen om het Websearch.goodforsearch.info virus manueel te verwijderen met behulp van de handleiding onder dit artikel.

Over het Websearch.goodforsearch.info virus

Als u het Websearch.goodforsearch.info virus hebt opgemerkt in één van uw webbrowsers en het wil gebruiken voor een zoekopdracht, zal u verrast waarnemen dat vele gesponsorde links worden toegevoegd aan de lijst met zoekresultaten. Als u op deze links klikt, zal u enkel de makers van deze kaper helpen om de pagina ranking en webverkeer van de gesponsorde websites te verhogen. Ook bestaat het risico dat u op een kwaadaardige website zal belanden aangezien er geen garantie is dat Websearch.goodforsearch.info enkel veilige websites zal promoten.

websearch-goodforsearch-info-virus

Iets anders dat u best in het achterhoofd houdt, is het feit dat deze browserkaper veel advertenties kan weergeven. Ze zijn meestal gemengd tussen uw zoekresultaten. Zoals u al kan weten, kunnen sommige van de advertenties leiden tot het bezoeken van geïnfecteerde websites. Het wordt ten strengste aangeraden om het Websearch.goodforsearch.info virus zo snel mogelijk te verwijderen wanneer u het ontdekt in uw webbrowsers. Onthoud dat u deze kaper apart zal moeten verwijderen van elke browser indien meerdere werden beïnvloed. Volg de handleiding onderaan om zich van het Websearch.goodforsearch.info virus te ontdoen meteen nadat het uw browser heeft overgenomen.

Distributiemethoden van het Websearch.goodforsearch.info virus

Om het Websearch.goodforsearch.info virus te voorkomen, weest u best voorzichtiger met wat u downloadt naar uw computer. Lees steeds wat de installatiestappen van nieuwe downloads te melden hebben, zelfs wanneer u welbekende applicaties installeert. Kies voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode en sta nooit toe dat uw startpagina of zoekmachine wordt aangepast naar onbekende websites zoals Websearch.goodforsearch.info. Probeer ook alle algemene voorwaarden te lezen van nieuwe downloads, om de installatie van ongewenste bundels te vermijden.

Om het Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen, kan u de handleiding hieronder gebruiken. Als u elke stap voltooit, zal u de instellingen van de beïnvloede browsers herstellen. Om het probleem automatisch op te lossen, scant u uw computer met een betrouwbaar anti-malware programma.Automatische tools Websearch.goodforsearch.info virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Goodforsearch Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van het Websearch.goodforsearch.info virus

Hoe goodforsearch virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Websearch.goodforsearch.info virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Websearch.goodforsearch.info virus van uw browsers

  Top Hoe Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan goodforsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Websearch.goodforsearch.info virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met goodforsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Websearch.goodforsearch.info virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de goodforsearch virus van de lijst.

Hoe Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Websearch.goodforsearch.info virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan goodforsearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Websearch.goodforsearch.info virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Websearch.goodforsearch.info virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Websearch.goodforsearch.info virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder goodforsearch virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Websearch.goodforsearch.info virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Websearch.goodforsearch.info virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
mei 3, 2015 08:18, mei 3, 2015 08:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *