Search.gophoto.it Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Het Search.gophoto.it virus is een browser hijacker die gekoppeld is aan een aantal freeware programma’s op het internet. Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome kunnen aangevallen worden door dit programma. Eenmaal aanwezig, verandert het u startpagina en standaard zoekmachine in Search.gophoto.it en staat het het internetten in de weg.

Het doel van deze applicatie is de promotie van verschillende websites. Als u het opgemerkt heeft in een van uw browsers, is dit waarschijnlijk tegelijkertijd met een muziek- of videospeler, download manager, programma om Pdf’s mee te maken of andere gratis applicatie van het internet gedownload. U wordt gedwongen om Search.gophoto.it te gebruiken voor al uw zoekopdrachten en het zal u al snel opvallen dat dit vele, gesponsorde websites vertoond in plaats van normale zoekresultaten. Dit programma probeert het webverkeer naar deze gesponsorde websites toe te laten nemen en iedere keer dat er op een affiliate link geklikt wordt, brengt dit geld binnen.

Om deze vervelende veranderingen in uw browser te vermijden, moet u voorzichtiger zijn wanneer u gratis programma’s van het internet downloadt. Let erop dat u altijd alle stappen van het installatieproces volgt en niet toestaat dat uw startpagina verandert wordt, werkbalken toegevoegd of andere applicaties geïnstalleerd worden zonder dat u dat merkt. Zo beschermt u uw computer zowel voor het Search.gophoto.it virus als vele andere, soortgelijke, ongewenste programma’s.

Als uw PC hier al door geraakt is, moet u het Search.gophoto.it virus verwijderen om de irritante activiteiten de halt toe te kunnen zeggen. Ga naar het Configuratiescherm, Programma’s -> Een programma verwijderen en maak de installatie van daaruit ongedaan. Wij raden u aan om de installatie van ALLE programma’s die u op dezelfde datum toegevoegd heeft te verwijderen. Sommige versies van dit virus installeren ook software waardoor de browserinstellingen niet meer kunnen veranderen. Om deze te kunnen herkennen kunt u uw computer scannen met Spyhunter of een ander gerenommeerd anti-spyware programma. Daarna kunt u de installatie van de extensie ongedaan maken en de instellingen van uw browsers herstellen.

Zo verwijdert u het Search.gophoto.it virus uit Internet Explorer (oudere versies):

 1. Klik op de pijl aan de rechterkant van het zoekvenster.
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kies Zoekmachines Beheren, in IE7 klik op verander standaardinstellingen zoeken;
 3. Verwijder Search.gophoto.it uit de lijst.

Zo verwijdert u het Search.gophoto.it virus uit Firefox:

 1. Type “about:config” in het URL venster. Hierdoor komt u op een pagina met instellingen.
 2. Type “Keyword.url” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 3. Type “browser.search.defaultengine” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 4. Type “browser.search.selectedengine” in het zoekvenster. Klik met rechts & herstel deze.
 5. Zoek naar ‘browser.newtab.url’. Klik met rechts en herstel. Hiermee zorgt u ervoor dat de zoekpagina niet op ieder nieuw tabblad geopend wordt.
 6. Als de instellingen terug gezet worden en een scan met een anti-malware programma niets oplevert: sluit Firefox, open bestandsbeheer en type %AppData% in de adresbalk. Type user.js in het zoekvenster. Als dit bestand nog steeds bestaat, geef het een andere naam en start Firefox opnieuw op. U zult de bovengenoemde stappen moeten herhalen.

Zo verwijdert u het Search.gophoto.it virus uit Google Chrome:

 1. Klik op het pictogram met 3 horizontale lijntjes in de werkbalk van de browser.
 2. Selecteer Instellingen.
 3. Selecteer Zoeken -> Zoekmachines beheren…
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst.
 5. Ga terug naar instellingen. Onder Bij opstarten kies Lege pagina openen (u kunt ook ongewenste pagina’s verwijderen via de Pagina’s instellen link).

Automatische tools Search.gophoto.it virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Gophoto Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Search.gophoto.it virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juni 27, 2014 07:46, juni 27, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *