Het Police Fédérale Belge Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Police Fédérale Belge virus is een ransomware programma dat computers vergrendeld, hun gebruikers beschuldigt de wet te hebben overtreden en probeert hen hiervoor een boete te laten betalen. Zoals je kan zien aan de naam, valt dit programma computers aan die zich in België bevinden. Er zijn echter ook andere versies van deze ransomware die systemen in andere landen aanvallen.

Het Police Fédérale Belge virus wordt op computers geïnstalleerd met de hulp van Trojanen. Het blokkering bericht dat getoond wordt door de ransomeware, beweert dat je pornografische inhoud bekeken hebt en op deze manier de wet hebt overtreden en je een boete moet betalen om de klacht te laten vervallen. Tot dan blokkeert het je computer en laat je niet toe om een programma te openen. Het Police Fédérale Belge virus somt ook specifieke wetten op die je zogezegd overtreden hebt en het bericht ziet er echt angstwekkend uit.

De boete die je moet betalen dient betaald te worden via een betaalsysteem met voor afbetaalde kaarten: MoneyPak, PaySafeCard of Ukash. Dit zijn zeer bekende betalingsmethodes, de politie zou deze echter nooit gebruiken. Het komt er op neer dat het gewoon een makkelijke manier is voor de cyber criminelen die het Police Fédérale Belge virus ontworpen, om geld te krijgen van willekeurige pc gebruikers.

Trap niet in de val en gebruik een deftig antispyware tool om het Police Fédérale Belge virus zo snel mogelijk te verwijderen. Als je computer meer dan één account heft en deze zijn niet allemaal vergrendeld, meld je dan aan op een account die niet vergrendelt is en voer een volledige systeemscan uit met een anti-malware programma, bv. Spyhunter. Een andere optie is het systeemherstel gebruiken. Als geen van deze methodes werkt, doe dan het volgende:

Herstart je computer;

Druk op F8 terwijl hij herstart;

Kies uit de veilige modi in de volgende volgorde: Veilige modus, Veilige modus met opdracht prompt

Volg dan onderstaande richtlijnen:

Als je pc actief is in Veilige modus of Veilige modus met netwerk

 1. Start MSConfig.
 2. Zorg ervoor dat de opstart items rundll32 geen toepassing uit de Application Data kunnen starten. Weet, dat dit de typische locaties zijn voor het Police Fédérale Belge virus maar er kunnen er ook anderen worden gebruikt.
 3. Herstart de pc opnieuw.
 4. Scan met http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om de Police Fédérale Belge virus bestanden te identificeren en te verwijderen.

Hier is een video die je toont hoe deze stappen te voltooien:

Als je computer actief is in Veilige modus met opdracht prompt

 1. Start Regedit.
 2. Zoek naar WinLogon Waarden. Noteer alle bestanden die niet explorer.exe of leeg zijn. Vervang deze met explorer.exe
 3. Zoek in het register naar Police Fédérale Belge virus bestanden en verwijder de registersleutels die ernaar verwijzen
 4. Probeer te herstarten en te scannen met Spyhunter.
 5. Als dit niet lukt, probeer dan een systeemherstel uit te voeren in veilige modus met opdracht prompt (rstrui.exe)

Als je geen veilige modus kan opstarten

Sommige versies van het Police Fédérale Belge virus schakelen alle veilige modi uit, maar laten een kleine mogelijkheid die je kan gebruiken om een anti-malware programma te starten:

 1. Herstart normaal.
 2. Start->Run.
 3. Geef in: http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Als de malware geladen is, druk dan gewoon eenmaal op alt+tab en blijf de string blindelings invoeren. Druk op Enter.
 4. Druk op Alt+tab en dan een paar keer op R. Het Police Fédérale Belge virus proces zou uitgeschakeld moeten zijn.

Hier is een video met gedetailleerde uitleg over deze aanpak:

Hitman Pro USB disk

Als de bovenstaande methodes niet gebruikt konden worden, probeer dan de pc te scannen met een opstartbare USB of DVD schijf. Deze zou in staat moeten zijn om alle versies van het Police Fédérale Belge virus te verwijderen, maar het zal echter niet werken als je harde schijf gecodeerd is.

We raden aan om hiervoor gebruik te maken van Hitman Pro Kickstarter USB.

 1. Download Hitman Pro op een niet geïnfecteerde PC.
 2. Start Hitman en vraag om Kickstarter USB (optie op het startscherm) aan te maken
 3. Als de USB klaar is, herstart dan de geïnfecteerde PC met de USB aangesloten en druk op DEL
 4. Kies USB als primair boot apparaat.
 5. Boot normaal.
 6. Start Hitman Pro en http://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Eén van deze programma’s zou de malware moeten detecteren en verwijderen van je pc.

Automatische tools Het Police Fédérale Belge virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Police Fédérale Belge Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Het Police Fédérale Belge virus

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 31, 2016 07:44, mei 31, 2016 07:44
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *