Het Tgmgo.com Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Inderdaad, de Tgmgo.com extensie toont de site van een zoekmachine, dit is tenminste hoe het lijkt op de pagina, die waarschijnlijk de meest simpele links heeft ooit. Deze zijn gegroepeerd in de volgende vijf groepen: SNS (Sociale Netwerk Sites), Video, Nieuws, Winkelen en Spelletjes links. Bijna alles wat de gebruiker statisch gezien nodig heeft. Het is echt een veel gebruikte eigenschap van domeinen zoals Tgmgo.com om snelkoppelingen als een zeer functionele eigenschap te tonen, voor welke de extensie zelf meer functionaliteit zou bieden. Zulke extensies zijn alles wat Tgmgo.com je kan bieden. Het heeft een andere functionaliteit, die niet zo zichtbaar is en belangrijk is om te onthullen.

De geheime functionaliteit van Tgmgo.com

De ontwerpers van Tgmgo.com wekken de indruk zakenpartners van Google te zijn. De startpagina van tgmgo.com bevat het logo van Google links van de zoekbalk. Als een zoekopdracht werd ingevoerd, wordt je omgeleid naar een nieuw tabblad. Met exact dezelfde interface als die van Google Search. Dit kan je de valse indruk geven dat de Tgmgo.com add-on betrouwbaar is om zoekopdrachten uit te voeren. Deze plug-in kan eruitzien als een geavanceerde zoek tool, omdat het zijn bezoekers de Account Security Tip toot bovenaan de zoekresultaten, welke een beveiliging controle aanbiedt. Dus, kunnen gebruikers verkeerdelijk geloven dat de Tgmgo.com extensie een veilige zoekmachine is. Terwijl het eerder het tegenovergestelde is.

{{image::http://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2016/11/tgmgo-com-2-viruses.png::800::777::tgmgo-com-2-viruses}}

Tgmgo.com laat niet toe dat je een andere zoekmachine gebruikt door je gewijzigde browser instellingen handmatig te resetten. Dit kenmerk is waarom de module beschreven wordt als een browser hijackers, welke thuishoren in de kwaadaardige softwaregroep, gekend als rogueware. Als je zoekt naar Tgmgo.com met enkel de naam, zal je geen relevante site vinden. Maar als je naar dit tool zoekt samen met het woord verwijderen, zal je een boel domeinen vinden, die je zullen voorzien met informatie over de browser hijacker en je uitleggen hoe het te verwijderen. Dit is hoe je waarschijnlijk bij onze post terechtkwam. Hoe dan ook, het is niet moeilijk, zelfs voor een gemiddelde gebruiker, om te merken dat de Tgmgo.com toepassing een rogue is. Meestal willen gebruikers verlost worden van het programma vanwege de hijacking. Maar er zijn ernstigere redenen om deze toepassing te verwijderen.

Deze redenen refereren naar de manier waarop de ontwerpers van Tgmgo.com geld verdienen. Ze hebben geen gesofisticeerd stukje software ontwikkeld. De codes van browser hijackers gebruiken reeds bestaande software voor zoekopdrachten, ze zijn enkel begaan met geld verdienen, door het tonen van advertenties. Ze creëren ook de inhoud niet zelf. Ze bieden hun diensten aan voor de inhoud van derden. Bovendien zijn deze valsspelers ook niet zeer kieskeurig bij het kiezen van hun partners. En, deze zijn jammer genoeg niet vaak betrouwbaar. Dit heeft tot gevolg dat je niet alleen geen goederen of service zoals besteld kan ontvangen, maar ook onbewust een virus kunt gedownload hebben.

Wat moet je weten aangaande de Tgmgo.com Browser Hijacker

Aangaande de Tgmgo.com hijacker moet je twee dingen weten. Eentje is hoe het je pc infecteert en de ander hoe het te verwijderen. De Tgmgo.com hijacking malware kan opduiken op je browser nadat je een pornosite bezocht, een toepassing downloadde van op een gratis spelletjes platform of andere rogue bron, enz. Browser hijackers worden ook verspreid via spam mail bijlagen, P2P domeinen en gelijkaardige bronnen. Hoe kan je de pc beschermen? Als eerste, installeer gratis apps enkel in de Handmatige modus door ze te uit de bundel te halen, aangezien de bijkomende software meestal hijackers en adwares zijn. Vervolgens, heb je een goedgekeurde anti-malware software nodig op je computer. Als je er nog geen hebt of je merkt dat deze die je nu gebruikt niet aan je noden voldoet, probeer dan één van deze apps: Reimage, Spyhunter of Hitman. Ze kunnen ook gebruikt worden voor het verwijderen van het Tgmgo.com virus. Het virus kan ook handmatig worden verwijderd, de handmatige handleiding vind je hieronder.Automatische tools Het Tgmgo.com Virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Tgmgo.com Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Tgmgo.com Virus

Hoe Tgmgo.com Virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Het Tgmgo.com Virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Tgmgo.com Virus en gerelateerde parasieten als Start-search.com virus , Websearch.simplesearches.info virus , Oursearching.com virus , Qone8 virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Het Tgmgo.com Virus van uw browsers

  Top Hoe Het Tgmgo.com Virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tgmgo.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Het Tgmgo.com Virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Het Tgmgo.com Virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Tgmgo.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Het Tgmgo.com Virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Tgmgo.com Virus van de lijst.

Hoe Het Tgmgo.com Virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Het Tgmgo.com Virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Tgmgo.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Het Tgmgo.com Virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Het Tgmgo.com Virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Het Tgmgo.com Virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Tgmgo.com Virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Het Tgmgo.com Virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

 

Het Tgmgo.com Virus schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
juli 12, 2017 07:27, juli 12, 2017 07:27
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *